Garmin Venu 2 Plus Wit Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Venu 2 Plus Wit. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Venu 2 Plus Wit.

Specificaties Garmin Venu 2 Plus Wit

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02496-12

Omschrijving van de Garmin Venu 2 Plus Wit

Met de Garmin Venu 2 Plus Wit houd je nauwkeurig je gezondheid bij en neem je inkomende oproepen aan. Dit geavanceerde horloge is voorzien van een ingebouwde speaker en microfoon, waardoor je zelfs kunt bellen met de Venu 2 Plus. In tegenstelling tot de oudere Venu 2, biedt dit horloge de mogelijkheid om te reageren op berichten via je spraakassistent. Dit betekent dat je direct actie kunt ondernemen zonder je smartphone uit je tas te hoeven halen. Daarnaast houdt de Garmin Venu 2 Plus Wit je gezondheid nauwlettend in de gaten met behulp van Health Snapshot. Binnen slechts 2 minuten meet dit horloge je stressniveau, hartslag en zuurstofsaturatie. Bovendien kun je al je trainingen bijhouden met de verschillende sportprofielen die dit horloge biedt. En terwijl je traint, kun je genieten van je favoriete muziek via de Garmin. Met een batterijduur van maar liefst 9 dagen hoef je je geen zorgen te maken dat het horloge tijdens je training plotseling uitvalt. Het enige waar je op moet letten, is dat er geen adapter wordt meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan de adapter van je telefoonoplader of bestel een losse adapter erbij. Dit formaat horloge is ideaal voor een polsomtrek van 17 tot 19 centimeter. Kortom, de Garmin Venu 2 Plus Wit is de perfecte metgezel voor een gezonde en actieve levensst.

Pluspunten
  • Niet alleen ontvang je meldingen van berichten, maar je kunt ook via de smartwatch bellen als je telefoon in de buurt is. Dankzij de Health Snapshot functie krijg je een volledig inzicht in je gezondheid. De batterij van de Garmin Venu 2 gaat tot wel 9 dagen mee.

Minpunten
  • Garmin is niet compatibel met alle Huawei smartphones. De navigatie met een pijl en een routelijn is minder duidelijk dan navigatie met een kaart. Garmin is niet compatibel met alle Huawei smartphones. De navigatie met een pijl en een route lijn is minder duidelijk dan navigatie met een kaart.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Venu 2 Plus Wit

Om erachter te komen of de Garmin Venu 2 Plus Wit ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Venu 2 Plus Wit is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Venu 2 Plus Wit koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals