Garmin Venu 2 Plus Wit + BlueBuilt Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Venu 2 Plus Wit + BlueBuilt Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Venu 2 Plus Wit + BlueBuilt Oplader.

Specificaties Garmin Venu 2 Plus Wit + BlueBuilt Oplader

Merk

BlueBuilt

Fabrikantcode

BBTL18Z

Omschrijving van de Garmin Venu 2 Plus Wit + BlueBuilt Oplader

Met de Garmin Venu 2 Plus Wit + BlueBuilt Oplader bundel laad je jouw smartwatch snel op en geniet je van extra functionaliteiten. Dit horloge is voorzien van een ingebouwde speaker en microfoon, waardoor je eenvoudig telefoongesprekken kunt voeren. In tegenstelling tot de oudere Venu 2, biedt de Venu 2 Plus deze handige functie aan. Daarnaast kun je nu ook direct reageren op berichten via je spraakassistent, zonder dat je je smartphone uit je tas hoeft te halen. Dit zorgt voor extra gemak en efficiëntie in je dagelijkse leven. Naast de communicatiemogelijkheden, helpt de Garmin Venu 2 Plus Wit + BlueBuilt Oplader je ook om je gezondheid nauwlettend in de gaten te houden. Met de Health Snapshot functie kun je binnen slechts 2 minuten je stressniveau, hartslag en zuurstofsaturatie meten. Dit geeft je waardevolle inzichten en stelt je in staat om tijdig actie te ondernemen om je welzijn te verbeteren. Bovendien kun je met dit horloge al je trainingen bijhouden dankzij de verschillende sportprofielen. Of je nu gaat hardlopen, fietsen of yoga beoefent, de Garmin Venu 2 Plus staat altijd paraat om je te ondersteunen. Met een batterijduur van maar liefst 9 dagen hoef je je geen zorgen te maken dat je horloge tijdens het trainen plotseling uitvalt. En mocht de batterij toch leeg raken, dan kun je de Garmin direct opladen met de mee.

Pluspunten
  • Met de usb A-oplader laad je jouw Garmin op via het stopcontact. Niet alleen ontvang je meldingen van berichten, maar je kunt ook bellen via het horloge wanneer je telefoon in de buurt is. Dankzij de Health Snapshot functie krijg je een volledig inzicht in je gezondheid.

Minpunten
  • Garmin is niet compatibel met alle Huawei smartphones. De navigatie met een pijl en een routelijn is minder duidelijk dan navigatie met een kaart.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Venu 2 Plus Wit + BlueBuilt Oplader

Om erachter te komen of de Garmin Venu 2 Plus Wit + BlueBuilt Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Venu 2 Plus Wit + BlueBuilt Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Venu 2 Plus Wit + BlueBuilt Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals