Garmin Venu 2 Plus Zwart Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Venu 2 Plus Zwart. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Venu 2 Plus Zwart.

Specificaties Garmin Venu 2 Plus Zwart

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02496-11

Omschrijving van de Garmin Venu 2 Plus Zwart

Met de Garmin Venu 2 Plus Zwart heb je een geavanceerd horloge dat niet alleen je gezondheid nauwkeurig bijhoudt, maar ook in staat is om inkomende oproepen te beantwoorden. Dit horloge is uitgerust met een ingebouwde speaker en microfoon, waardoor je nu kunt bellen met de Venu 2 Plus, iets wat niet mogelijk is met de oudere Venu 2. Daarnaast kun je nu ook reageren op berichten via je spraakassistent, waardoor je direct actie kunt ondernemen zonder je smartphone uit je tas te hoeven halen. Het bijhouden van je gezondheid wordt eenvoudig gemaakt met de Health Snapshot functie van dit horloge. Met slechts 2 minuten meten krijg je inzicht in je stressniveau, hartslag en zuurstofsaturatie. Daarnaast kun je al je trainingen bijhouden met behulp van de verschillende sportprofielen die beschikbaar zijn. Tijdens het trainen kun je ook genieten van je favoriete muziek via de Garmin Venu 2 Plus. En maak je geen zorgen over een lege batterij, want deze gaat tot wel 9 dagen mee, zodat je horloge niet plotseling uitvalt tijdens het trainen. Het is belangrijk op te merken dat er geen adapter wordt meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact, dan kun je de adapter van je telefoonoplader gebruiken of een losse adapter bestellen. Dit horloge heeft een aanbevolen polsomtrek van 17 tot 19 centimeter, dus zorg ervoor dat het formaat geschikt is voor jou.

Pluspunten
  • Niet alleen ontvang je meldingen van berichten, maar je kunt ook bellen via het horloge als je telefoon in de buurt is. Dankzij de Health Snapshot functie krijg je een volledig inzicht in je gezondheid. De batterij van de Garmin Venu 2 gaat tot maar liefst 9 dagen mee.

Minpunten
  • Garmin is niet compatibel met alle Huawei smartphones. De navigatie met een pijl en een routelijn is minder duidelijk dan navigatie met een kaart. Garmin is niet compatibel met alle Huawei smartphones. De navigatie met een pijl en een routelijn is minder duidelijk dan navigatie met een kaart.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Venu 2 Plus Zwart

Om erachter te komen of de Garmin Venu 2 Plus Zwart ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Venu 2 Plus Zwart is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Venu 2 Plus Zwart koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals