Garmin Venu 2 Zilver/Blauw Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Venu 2 Zilver/Blauw. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Venu 2 Zilver/Blauw.

Specificaties Garmin Venu 2 Zilver/Blauw

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02430-10

Omschrijving van de Garmin Venu 2 Zilver/Blauw

De Garmin Venu 2 Zilver/Blauw, de grootste variant van de Venu 2, straalt stijl en elegantie uit. Dit geavanceerde gezondheidshorloge staat altijd aan jouw zijde om je te helpen jouw gezondheid te monitoren en te verbeteren. Dankzij de nieuwe Health Snapshot functie krijg je binnen slechts 2 minuten een compleet overzicht van je gezondheid. Gedurende deze korte tijd meet het horloge onder andere je stressniveau, hartslag en zuurstofsaturatie. Met behulp van de Garmin Connect app heb je altijd toegang tot je gezondheidsgegevens en ontvang je waardevol advies om je gezondheid naar een hoger niveau te tillen. Bovendien kun je op dit horloge eenvoudig je menstruatiecyclus of zwangerschap bijhouden. Het vastleggen van al je trainingen is een fluitje van een cent dankzij de diverse sportprofielen die dit horloge biedt. Je zult nooit meer zonder power komen te zitten tijdens je trainingssessies, aangezien de batterij van de Venu 2 maar liefst tot 11 dagen meegaat. Geen zorgen dus dat het horloge plotseling uitvalt terwijl je volop bezig bent met je workout. Let op: de oplader wordt niet standaard meegeleverd bij dit horloge. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan gewoon de oplader van je smartphone of bestel een losse oplader bij. Houd er rekening mee dat dit horloge aanbevolen is voor een polsomtrek tussen de.

Pluspunten
  • Dankzij de Health Snapshot functie krijg je een volledig inzicht in je gezondheid. De batterijduur van de Garmin Venu 2 is tot wel 11 dagen. Met een persoonlijk trainingsplan van Garmin Coach verbeter je je sportieve prestaties.

Minpunten
  • De navigatie met een pijl en een routelijn is minder duidelijk dan navigatie met behulp van een kaart. Garmin is niet compatible met alle Huawei smartphones.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Venu 2 Zilver/Blauw

Om erachter te komen of de Garmin Venu 2 Zilver/Blauw ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Venu 2 Zilver/Blauw is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Venu 2 Zilver/Blauw koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals