Garmin Venu 2 Zwart Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Venu 2 Zwart. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Venu 2 Zwart.

Specificaties Garmin Venu 2 Zwart

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02430-11

Omschrijving van de Garmin Venu 2 Zwart

De Garmin Venu 2 Zwart is de perfecte metgezel voor iedereen die zijn gezondheid serieus neemt. Met zijn stijlvolle uiterlijk en geavanceerde functies helpt dit gezondheidshorloge je om je gezondheid te monitoren en te verbeteren. De nieuwe Health Snapshot functie biedt binnen slechts 2 minuten een compleet beeld van je gezondheid. Gedurende deze korte periode meet het horloge onder andere je stressniveaus, hartslag en zuurstofsaturatie. Met de Garmin Connect app kun je al je gezondheidsgegevens bekijken en ontvang je waardevolle adviezen om je gezondheid naar een hoger niveau te tillen. Dit horloge gaat verder dan alleen het monitoren van je gezondheid. Het biedt ook de mogelijkheid om je menstruatie of zwangerschap bij te houden, zodat je altijd op de hoogte bent van je cyclus. Met de verschillende sportprofielen kun je al je trainingen vastleggen en je prestaties verbeteren. En het beste van alles is dat de batterij van de Venu 2 tot wel 11 dagen meegaat, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat het horloge tijdens je intensieve workouts plotseling uitvalt. Houd er wel rekening mee dat er geen oplader wordt meegeleverd, maar je kunt de oplader van je smartphone gebruiken of een losse oplader bestellen. Dit horloge is geschikt voor een polsomtrek van 13,5 tot 20 centimeter en is de ultieme partner voor een gezonde levensstijl.

Pluspunten
  • Dankzij de functie Health Snapshot krijg je een volledig inzicht in je gezondheid. De batterij van de Garmin Venu 2 gaat maar liefst 11 dagen mee. Met een persoonlijk trainingsplan van Garmin Coach verbeter je je sportprestaties.

Minpunten
  • De navigatie met een pijl en een routelijn is minder duidelijk dan navigatie met behulp van een kaart. Garmin is niet compatibel met alle Huawei smartphones.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Venu 2 Zwart

Om erachter te komen of de Garmin Venu 2 Zwart ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Venu 2 Zwart is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Venu 2 Zwart koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals