Garmin Venu 2 Zwart + BlueBuilt Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Venu 2 Zwart + BlueBuilt Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Venu 2 Zwart + BlueBuilt Oplader.

Specificaties Garmin Venu 2 Zwart + BlueBuilt Oplader

Merk

BlueBuilt

Fabrikantcode

BBTL18Z

Omschrijving van de Garmin Venu 2 Zwart + BlueBuilt Oplader

Met de Garmin Venu 2 Zwart + BlueBuilt Oplader kun je jouw smartwatch snel opladen. Dit geavanceerde horloge is ontworpen om je te helpen je gezondheid te monitoren en te verbeteren. Met de nieuwe Health Snapshot functie krijg je in slechts 2 minuten een compleet beeld van je gezondheid. Tijdens deze korte periode meet het horloge onder andere je stressniveau, hartslag en zuurstofsaturatie. Je kunt al je gezondheidsgegevens terugvinden in de Garmin Connect app en krijgt advies over hoe je je gezondheid kunt verbeteren. Met dit horloge kun je ook je menstruatiecyclus of zwangerschap bijhouden. Het beschikt over verschillende sportprofielen, zodat je al je trainingen nauwkeurig kunt vastleggen. De batterij van de Venu 2 gaat maar liefst tot wel 11 dagen mee, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je horloge snel leeg raakt. Mocht de batterij toch leeg raken, dan kun je hem eenvoudig opladen met de meegeleverde kabel en oplader van BlueBuilt. Dit horloge is geschikt voor polsomtrekken tussen de 13,5 en 20 centimeter en wordt ten zeerste aanbevolen voor mensen met een actieve levensstijl die belang hechten aan het monitoren en verbeteren van hun gezondheid.

Pluspunten
  • Laad je Garmin snel op met de meegeleverde oplader. Dankzij de Health Snapshot functie krijg je een volledig inzicht in je gezondheid. De batterijduur van de Garmin Venu 2 kan oplopen tot wel 11 dagen.

Minpunten
  • De navigatie met een pijl en een route lijn is minder duidelijk dan navigatie via een kaart. Garmin is niet compatibel met alle Huawei smartphones.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Venu 2 Zwart + BlueBuilt Oplader

Om erachter te komen of de Garmin Venu 2 Zwart + BlueBuilt Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Venu 2 Zwart + BlueBuilt Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Venu 2 Zwart + BlueBuilt Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals