Garmin Venu 2S Goud Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Venu 2S Goud. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Venu 2S Goud.

Specificaties Garmin Venu 2S Goud

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02429-11

Omschrijving van de Garmin Venu 2S Goud

De Garmin Venu 2S Goud is de perfecte metgezel voor iedereen die zijn gezondheid serieus neemt. Dit elegante horloge is de kleinste variant van de Venu 2-serie en straalt stijl uit. Het is ontworpen om jou te helpen je gezondheid te monitoren en verbeteren, zodat je elke dag het beste uit jezelf kunt halen. Met de innovatieve Health Snapshot functie krijg je binnen slechts 2 minuten een compleet beeld van je gezondheid. Gedurende deze korte periode meet het horloge verschillende statistieken, waaronder je stressniveau, hartslag en zuurstofsaturatie. Deze waardevolle informatie wordt vervolgens weergegeven in de Garmin Connect app, waar je gedetailleerde inzichten en advies kunt vinden om je gezondheid naar een hoger niveau te tillen. Naast het monitoren van je gezondheid, is dit horloge ook geschikt om je menstruatiecyclus of zwangerschap bij te houden. Het biedt een handige en discrete manier om al je trainingsactiviteiten vast te leggen, dankzij de verschillende sportprofielen die beschikbaar zijn. En met een batterijduur van maar liefst 10 dagen hoef je je geen zorgen te maken dat het horloge tijdens je intensieve workouts plotseling uitvalt. Let op: bij de aankoop van de Garmin Venu 2S Goud wordt geen oplader meegeleverd. Gelukkig kun je de oplader van je smartphone gebruiken of optioneel een losse oplader bestellen. Dit horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 11 tot.

Pluspunten
  • Dankzij de Health Snapshot functie krijg je een volledig inzicht in je gezondheid. De batterijduur van de Garmin Venu 2S kan oplopen tot wel 10 dagen. Op dit Garmin horloge kunnen vrouwen hun menstruatiecyclus en zwangerschap bijhouden.

Minpunten
  • De navigatie met een pijl en een route lijn is minder duidelijk dan navigatie via een kaart. Garmin is niet compatibel met alle Huawei smartphones.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Venu 2S Goud

Om erachter te komen of de Garmin Venu 2S Goud ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Venu 2S Goud is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Venu 2S Goud koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals