Garmin Venu 2S Goud + Garmin Index S2 Smart - Wit Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Venu 2S Goud + Garmin Index S2 Smart - Wit. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Venu 2S Goud + Garmin Index S2 Smart - Wit.

Specificaties Garmin Venu 2S Goud + Garmin Index S2 Smart - Wit

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02294-13

Omschrijving van de Garmin Venu 2S Goud + Garmin Index S2 Smart - Wit

Met de Garmin Venu 2S Goud + Garmin Index S2 Smart - Wit bundel kun je direct zien of jouw workouts effectief zijn. Deze bundel bevat een slimme weegschaal, de Garmin Index S2 Smart, die je alle informatie geeft die je wilt weten over je lichaam, zoals je gewicht, botmassa en BMI. Daarnaast beschikt de Garmin Venu 2S over een nieuwe functie genaamd Health Snapshot, waarmee je in slechts 2 minuten een compleet beeld van je gezondheid krijgt. Tijdens deze 2 minuten meet de Venu 2S onder andere je stressniveau, hartslag en zuurstofsaturatie. In de Garmin Connect app ontvang je vervolgens advies om je gezondheid te verbeteren. Met de Venu 2S kun je al je trainingen vastleggen dankzij de verschillende sportprofielen. Of je nu gaat hardlopen, fietsen of zwemmen, dit horloge biedt de juiste instellingen en metingen voor elke activiteit. Daarnaast gaat de batterij van de Venu 2S tot wel 10 dagen mee, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat hij tijdens je workout plotseling uitvalt. De Garmin Index S2 Smart is geschikt voor het hele gezin, aangezien hij 16 instelbare gebruikersprofielen heeft. Let op: er wordt geen adapter meegeleverd. Als je het horloge wilt opladen via het stopcontact, kun je de adapter van je telefoonoplader gebruiken of een losse adapter bestellen. Dit horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 11 tot 17,5 centimeter, zodat het comfortabel om je.

Pluspunten
  • Bekijk het effect van jouw gezonde levensstijl op jouw gewicht met de weegschaal van jouw Garmin Venu 2S. Dankzij de Health Snapshot functie krijg je een volledig inzicht in jouw gezondheid. De batterij van de Garmin Venu 2S gaat maar liefst 10 dagen mee.

Minpunten
  • De navigatie met een pijl en een route lijn is minder duidelijk dan navigatie met behulp van een kaart. Garmin is niet compatibel met alle Huawei smartphones.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Venu 2S Goud + Garmin Index S2 Smart - Wit

Om erachter te komen of de Garmin Venu 2S Goud + Garmin Index S2 Smart - Wit ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Venu 2S Goud + Garmin Index S2 Smart - Wit is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Venu 2S Goud + Garmin Index S2 Smart - Wit koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals