Garmin Venu 2S Grijs Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Venu 2S Grijs. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Venu 2S Grijs.

Specificaties Garmin Venu 2S Grijs

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02429-10

Omschrijving van de Garmin Venu 2S Grijs

De Garmin Venu 2S Grijs is een compacte en stijlvolle variant van de Venu 2. Dit horloge is meer dan alleen een accessoire, het helpt jou ook je gezondheid te monitoren en verbeteren. Met de nieuwe Health Snapshot functie krijg je in slechts 2 minuten een volledig beeld van je gezondheid. Tijdens deze korte periode meet het horloge onder andere je stressniveau, hartslag en zuurstofsaturatie. In de bijbehorende Garmin Connect app kun je al je gezondheidsgegevens bekijken en ontvang je persoonlijk advies om je gezondheid naar een hoger niveau te tillen. Naast de gezondheidsfuncties kun je met de Garmin Venu 2S ook je menstruatiecyclus of zwangerschap bijhouden, waardoor je altijd op de hoogte bent van je lichaam en welzijn. Met de verschillende sportprofielen kun je al je trainingen nauwkeurig vastleggen en je voortgang volgen. En dankzij de batterijduur van maximaal 10 dagen hoef je je geen zorgen te maken dat het horloge tijdens je workout plotseling uitvalt. Let wel op: er wordt geen oplader meegeleverd. Als je het horloge wilt opladen via het stopcontact, kun je de oplader van je smartphone gebruiken of apart een oplader bestellen. Dit horloge is geschikt voor een polsomtrek van 11 tot 17,5 centimeter en wordt daarom aanbevolen voor een breed scala aan polsformaten.

Pluspunten
  • Dankzij de Health Snapshot functie krijg je volledig inzicht in je gezondheid. De batterij van de Garmin Venu 2S gaat tot wel 10 dagen mee. Op dit Garmin horloge kunnen vrouwen hun menstruatiecyclus en zwangerschap bijhouden.

Minpunten
  • De navigatie met een pijl en een routelijn is minder duidelijk dan navigatie met behulp van een kaart. Garmin is niet compatibel met alle Huawei smartphones.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Venu 2S Grijs

Om erachter te komen of de Garmin Venu 2S Grijs ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Venu 2S Grijs is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Venu 2S Grijs koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals