Garmin Venu 2S Roségoud Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Venu 2S Roségoud. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Venu 2S Roségoud.

Specificaties Garmin Venu 2S Roségoud

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02429-13

Omschrijving van de Garmin Venu 2S Roségoud

De Garmin Venu 2S Roségoud is een prachtig en elegant gezondheidshorloge, speciaal ontworpen voor degenen die op zoek zijn naar een compacte variant van de Venu 2. Met zijn stijlvolle uiterlijk en geavanceerde functies helpt dit horloge je om je gezondheid nauwlettend in de gaten te houden en te verbeteren. Een opmerkelijke functie van de Garmin Venu 2S is de nieuwe Health Snapshot. Met slechts 2 minuten meten krijg je een volledig overzicht van je gezondheid. Het horloge meet tijdens deze korte periode onder andere je stressniveau, hartslag en zuurstofsaturatie. In de Garmin Connect app kun je al je gezondheidsgegevens bekijken en ontvang je gepersonaliseerde adviezen om je gezondheid te verbeteren. Bovendien kun je op dit horloge ook je menstruatiecyclus of zwangerschap bijhouden, waardoor het een handige metgezel is voor vrouwen. Met de verschillende sportprofielen kun je al je trainingen moeiteloos vastleggen. Of je nu gaat hardlopen, fietsen, zwemmen of een andere sport beoefent, dit horloge biedt je de tools om je prestaties te meten en te verbeteren. En dankzij de indrukwekkende batterijduur van maar liefst 10 dagen hoef je je geen zorgen te maken dat het horloge tijdens je workout plotseling uitvalt. Let op: er wordt geen oplader meegeleverd, dus als je het horloge wilt opladen via het stopcontact, kun je de.

Pluspunten
  • Dankzij de Health Snapshot functie krijg je een volledig inzicht in je gezondheid. De batterij van de Garmin Venu 2S gaat tot wel 10 dagen mee. Vrouwen kunnen op dit Garmin horloge hun menstruatiecyclus en zwangerschap bijhouden.

Minpunten
  • De navigatie met een pijl en een routelijn is minder helder dan navigatie via een kaart.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Venu 2S Roségoud

Om erachter te komen of de Garmin Venu 2S Roségoud ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Venu 2S Roségoud is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Venu 2S Roségoud koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals