Garmin Venu 2S Zilver + BlueBuilt Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Venu 2S Zilver + BlueBuilt Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Venu 2S Zilver + BlueBuilt Oplader.

Specificaties Garmin Venu 2S Zilver + BlueBuilt Oplader

Merk

BlueBuilt

Fabrikantcode

BBTL18Z

Omschrijving van de Garmin Venu 2S Zilver + BlueBuilt Oplader

Laad je smartwatch snel op met de Garmin Venu 2S Zilver + BlueBuilt Oplader bundel. Dit prachtige gezondheidshorloge biedt niet alleen de mogelijkheid om je gezondheid te monitoren, maar ook om deze daadwerkelijk te verbeteren. Met de innovatieve Health Snapshot functie krijg je in slechts 2 minuten een volledig beeld van je algehele gezondheid. Gedurende deze 2 minuten meet het horloge onder andere je stressniveaus, hartslag en zuurstofsaturatie. In de handige Garmin Connect app kun je al je gezondheidsgegevens bekijken en ontvang je waardevolle adviezen om je gezondheid naar een hoger niveau te tillen. Bovendien biedt dit horloge de mogelijkheid om je menstruatiecyclus of zwangerschap bij te houden, waardoor het een onmisbare metgezel wordt voor vrouwen. Of je nu gaat hardlopen, zwemmen of yoga beoefent, met de verschillende sportprofielen leg je moeiteloos al je trainingen vast. En dankzij de indrukwekkende batterijduur van maar liefst 10 dagen hoef je je geen zorgen te maken dat het horloge tijdens je intensieve workout plotseling uitvalt. Mocht de batterij onverhoopt leegraken, dan kun je de Garmin direct opladen met de meegeleverde kabel en oplader. Dit veelzijdige horloge is geschikt voor een polsomtrek van 13,5 tot 20 centimeter en is een absolute aanrader voor iedereen die zijn gezondheid serieus neemt.

Pluspunten
  • Laad jouw Garmin op via het stopcontact met de usb A oplader. Dankzij de Health Snapshot functie krijg je een volledig inzicht in jouw gezondheid. De batterijduur van de Garmin Venu 2S kan oplopen tot wel 10 dagen.

Minpunten
  • De navigatie met een pijl en een routelijn is minder helder dan navigatie met behulp van een kaart. Garmin is niet compatibel met alle Huawei smartphones.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Venu 2S Zilver + BlueBuilt Oplader

Om erachter te komen of de Garmin Venu 2S Zilver + BlueBuilt Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Venu 2S Zilver + BlueBuilt Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Venu 2S Zilver + BlueBuilt Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals