Garmin Venu 2S Zilver + Garmin Index S2 Smart - Zwart Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Venu 2S Zilver + Garmin Index S2 Smart - Zwart. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Venu 2S Zilver + Garmin Index S2 Smart - Zwart.

Specificaties Garmin Venu 2S Zilver + Garmin Index S2 Smart - Zwart

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02294-12

Omschrijving van de Garmin Venu 2S Zilver + Garmin Index S2 Smart - Zwart

Met de Garmin Venu 2S Zilver + Garmin Index S2 Smart - Zwart bundel kun je direct zien of jouw workouts effectief zijn. De slimme weegschaal, de Garmin Index S2 Smart, biedt je inzicht in alles wat je wilt weten over je lichaam, zoals je gewicht, botmassa en BMI. Maar dat is niet alles. De Garmin Venu 2S heeft ook een nieuwe functie genaamd Health Snapshot, waarmee je binnen slechts 2 minuten een compleet beeld van je gezondheid kunt krijgen. Tijdens deze 2 minuten meet de Venu 2S onder andere je stressniveaus, hartslag en zuurstofsaturatie. Met de Garmin Connect app ontvang je advies om je gezondheid te verbeteren op basis van deze metingen. Met de verschillende sportprofielen kun je al je trainingen vastleggen. Het horloge heeft ook een batterijduur van wel 10 dagen, zodat het niet plotseling uitvalt tijdens je workout. Daarnaast is de Garmin Index S2 Smart geschikt voor het hele gezin, met maar liefst 16 instelbare gebruikersprofielen. Let op: er wordt geen adapter meegeleverd, dus als je het horloge via het stopcontact wilt opladen, kun je de adapter van je telefoonoplader gebruiken of een losse adapter bestellen. Dit horloge wordt aanbevolen voor een polsomtrek van 11 tot 17,5 centimeter. Met de Garmin Venu 2S Zilver + Garmin Index S2 Smart - Zwart bundel haal je een complete set in huis om je gezondheid en workouts naar een hoger niveau te tillen.

Pluspunten
  • Bekijk welke invloed jouw gezonde levensstijl heeft op je gewicht met de weegschaal van jouw Garmin Venu 2S. Ontvang een volledig inzicht in je gezondheid dankzij de Health Snapshot functie. De batterijduur van de Garmin Venu 2S kan wel tot 10 dagen meegaan.

Minpunten
  • De navigatie met een pijl en een routelijn is minder helder dan navigatie via een kaart. Garmin is niet compatibel met alle Huawei smartphones.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Venu 2S Zilver + Garmin Index S2 Smart - Zwart

Om erachter te komen of de Garmin Venu 2S Zilver + Garmin Index S2 Smart - Zwart ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Venu 2S Zilver + Garmin Index S2 Smart - Zwart is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Venu 2S Zilver + Garmin Index S2 Smart - Zwart koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals