Garmin Venu Sq 2 Goud Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Venu Sq 2 Goud. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Venu Sq 2 Goud.

Specificaties Garmin Venu Sq 2 Goud

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02701-11

Omschrijving van de Garmin Venu Sq 2 Goud

De Garmin Venu Sq 2 Goud is een geavanceerd horloge dat niet alleen je gezondheid meet, maar ook beschikt over een scala aan slimme functies. Met een batterijduur van maar liefst 11 dagen hoef je je geen zorgen te maken over constant opladen. Het horloge meet onder andere je hartslag en geeft je inzicht in welke hartslagzone je traint, zodat je gericht kunt werken aan bijvoorbeeld vetverbranding of het opbouwen van uithoudingsvermogen. Bovendien kun je het horloge 's nachts dragen en dankzij de slaapscore krijg je inzicht in de kwaliteit van je slaap. Met de ingebouwde gps-functie kun je tijdens het hardlopen je smartphone thuislaten en toch je route nauwkeurig volgen. Daarnaast biedt de Garmin Venu Sq 2 Goud de mogelijkheid om contactloos te betalen via Garmin Pay, waardoor je altijd snel en gemakkelijk kunt afrekenen. Wil je ook kunnen genieten van je favoriete muziek zonder je smartphone? Kies dan voor de Venu Sq 2 Music. Dit model is voorzien van een ingebouwde muziekspeler en heeft opslagruimte voor maar liefst 500 nummers. Zo kun je altijd en overal genieten van je favoriete deuntjes, zonder de last van een smartphone bij je te dragen.

Pluspunten
  • De batterijduur van de Garmin Venu Sq 2 kan oplopen tot wel 11 dagen. Je kunt je portemonnee gerust thuislaten, want je kunt contactloos betalen met je horloge via Garmin Pay. Tijdens het trainen geeft de Garmin Venu Sq 2 hartslagzones weer, zodat je gericht kunt trainen voor bijvoorbeeld uithoudingsvermogen of vetverbranding.

Minpunten
  • In tegenstelling tot de Garmin Venu Sq 2 Music heeft het horloge geen ingebouwde muziekopslag. Garmin is niet compatibel met alle Huawei smartphones.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Venu Sq 2 Goud

Om erachter te komen of de Garmin Venu Sq 2 Goud ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Venu Sq 2 Goud is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Venu Sq 2 Goud koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals