1. blackfriday
  2. Garmin Venu Sq 2 Grijs

Garmin Venu Sq 2 Grijs Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Venu Sq 2 Grijs. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Venu Sq 2 Grijs.

Specificaties Garmin Venu Sq 2 Grijs

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02701-10

Omschrijving van de Garmin Venu Sq 2 Grijs

De Garmin Venu Sq 2 Grijs is een slim horloge dat niet alleen je gezondheid meet, maar ook beschikt over een aantal handige functies. Met een indrukwekkende batterijduur van maar liefst 11 dagen hoef je je geen zorgen te maken over constant opladen. Dit horloge is ontworpen om jouw hartslag te meten en geeft je inzicht in welke hartslagzone je traint. Of je nu wilt focussen op vetverbranding of het opbouwen van uithoudingsvermogen, de Garmin Venu Sq 2 helpt je bij het bereiken van je trainingsdoelen. Daarnaast kun je dit horloge 's nachts omhouden en krijg je via je slaapscore waardevol inzicht in de kwaliteit van je slaap. Met de ingebouwde GPS-functie kun je je smartphone thuislaten tijdens het hardlopen. Ook hoef je geen portemonnee meer mee te nemen, want je kunt contactloos betalen met je smartwatch dankzij Garmin Pay. Als je graag naar muziek luistert zonder je smartphone bij je te hebben, dan is de Venu Sq 2 Music de perfecte keuze. Dit model beschikt over een ingebouwde muziekspeler en biedt opslagruimte voor maar liefst 500 nummers. Kortom, de Garmin Venu Sq 2 Grijs is een veelzijdig horloge dat jouw gezondheid en training naar een hoger niveau tilt.

Pluspunten
  • De batterijduur van de Garmin Venu Sq 2 gaat tot wel 11 dagen mee. Je kunt je portemonnee gerust thuislaten, want je kunt contactloos betalen met je horloge via Garmin Pay. Tijdens het trainen toont de Garmin Venu Sq 2 hartslagzones, zodat je gericht kunt trainen voor bijvoorbeeld uithoudingsvermogen of vetverbranding.

Minpunten
  • In tegenstelling tot de Garmin Venu Sq 2 Music heeft het horloge geen ingebouwde muziekopslag. Garmin is niet compatibel met alle Huawei smartphones.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Venu Sq 2 Grijs

Om erachter te komen of de Garmin Venu Sq 2 Grijs ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Venu Sq 2 Grijs is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Venu Sq 2 Grijs koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals