Garmin Venu Sq 2 Groen Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Venu Sq 2 Groen. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Venu Sq 2 Groen.

Specificaties Garmin Venu Sq 2 Groen

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02701-12

Omschrijving van de Garmin Venu Sq 2 Groen

De Garmin Venu Sq 2 Groen is een slim horloge dat jouw gezondheid in de gaten houdt en boordevol handige functies zit. Met een indrukwekkende batterijduur van maar liefst 11 dagen hoef je je geen zorgen te maken over constant opladen. Dit horloge is ontworpen om jouw hartslag te meten en laat je zien in welke hartslagzone je traint. Hierdoor kun je je trainingen gericht afstemmen op bijvoorbeeld vetverbranding of het opbouwen van uithoudingsvermogen. Een andere geweldige eigenschap van de Garmin Venu Sq 2 is de mogelijkheid om 's nachts te dragen, zodat je inzicht kunt krijgen in de kwaliteit van je slaap via een slaapscore. Daarnaast is dit horloge voorzien van ingebouwde GPS, waardoor je je smartphone thuis kunt laten tijdens het hardlopen. Betalen zonder gedoe met je bankpas kan ook, dankzij Garmin Pay. Als je echter graag naar muziek luistert zonder je smartphone, dan kun je kiezen voor de Venu Sq 2 Music. Deze variant heeft een ingebouwde muziekspeler en biedt opslagruimte voor wel 500 nummers. De Garmin Venu Sq 2 Groen is niet alleen een stijlvol accessoire om je pols, maar ook een slimme metgezel die je helpt om je gezondheid en workouts naar een hoger niveau te tillen. Met zijn uitgebreide functies en duurzame batterij is dit horloge de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwb.

Pluspunten
  • De batterijduur van de Garmin Venu Sq 2 is maar liefst 11 dagen. Je kunt veilig je portemonnee thuislaten, want je kunt contactloos betalen met je horloge via Garmin Pay. Tijdens het trainen geeft de Garmin Venu Sq 2 hartslagzones weer, zodat je specifiek kunt trainen voor bijvoorbeeld uithoudingsvermogen of vetverbranding.

Minpunten
  • In tegenstelling tot de Garmin Venu Sq 2 Music heeft het horloge geen ingebouwde muziekopslag. Niet alle Huawei smartphones zijn compatibel met Garmin.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Venu Sq 2 Groen

Om erachter te komen of de Garmin Venu Sq 2 Groen ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Venu Sq 2 Groen is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Venu Sq 2 Groen koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals