Garmin Venu Sq 2 Music Zwart Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Venu Sq 2 Music Zwart. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Venu Sq 2 Music Zwart.

Specificaties Garmin Venu Sq 2 Music Zwart

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02700-10

Omschrijving van de Garmin Venu Sq 2 Music Zwart

De Garmin Venu Sq 2 Music Zwart is een revolutionair horloge dat jouw gezondheid nauwkeurig in de gaten houdt en daarnaast een scala aan intelligente functies biedt, waaronder een ingebouwde muziekspeler. Zet eenvoudigweg tot wel 500 nummers op je smartwatch en geniet tijdens het sporten van je favoriete muziek, zonder dat je je smartphone nodig hebt. Met de ingebouwde gps en de mogelijkheid om contactloos te betalen via Garmin Pay, hoef je je geen zorgen te maken dat je jouw telefoon bij je moet hebben. Je kunt je volledig concentreren op je activiteiten. De Garmin Venu Sq 2 Music heeft een indrukwekkende batterijduur van maar liefst 11 dagen, waardoor je je nooit zorgen hoeft te maken over het constant opladen ervan. Dit horloge biedt verschillende meetfuncties, inclusief het monitoren van je hartslag en het aangeven van de hartslagzone waarin je traint. Hierdoor kun je doelgericht trainen, bijvoorbeeld om vet te verbranden of je uithoudingsvermogen op te bouwen. Daarnaast is het mogelijk om het horloge 's nachts te dragen en op basis van je slaapscore inzicht te krijgen in de kwaliteit van je slaap. Met de Garmin Venu Sq 2 Music Zwart haal je een multifunctioneel en stijlvol horloge in huis dat je gezondheid optimaliseert en je helpt bij het behalen van je sportieve doelen. Of je nu bezig bent met je dagelijkse work-out of je slaapgewo.

Pluspunten
  • Met de ingebouwde muziekspeler kun je via je horloge naar je favoriete afspeellijsten luisteren. De batterij van de Garmin Venu Sq 2 gaat wel 11 dagen mee. Je kunt gerust je portemonnee thuislaten, want je betaalt contactloos met je horloge via Garmin Pay.

Minpunten
  • Garmin is niet compatible met alle Huawei smartphones.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Venu Sq 2 Music Zwart

Om erachter te komen of de Garmin Venu Sq 2 Music Zwart ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Venu Sq 2 Music Zwart is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Venu Sq 2 Music Zwart koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals