Garmin Venu Sq Goud/Wit Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Venu Sq Goud/Wit. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Venu Sq Goud/Wit.

Specificaties Garmin Venu Sq Goud/Wit

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02427-11

Omschrijving van de Garmin Venu Sq Goud/Wit

Met de Garmin Venu Sq Goud/Wit werk je aan je gezondheid en conditie op een stijlvolle manier. Dit vierkante horloge is de perfecte metgezel om al je dagelijkse activiteiten bij te houden. De Venu Sq meet niet alleen je hartslag, maar ook je stressniveau, zodat je op tijd kunt ontspannen met behulp van ademhalingsoefeningen of mindfulness. Dankzij de ingebouwde gps-ontvanger kun je zelfs je smartphone thuislaten tijdens het hardlopen, terwijl het horloge nauwkeurig je route bijhoudt. En als je tijdens het hardlopen graag naar muziek luistert, kun je nog steeds je smartphone meenemen, aangezien de Venu Sq geen zelfstandige muziekspeler heeft. Daarnaast biedt de Garmin Venu Sq de mogelijkheid om contactloos te betalen via Garmin Pay, waardoor je gemakkelijk en veilig kunt afrekenen zonder je portemonnee tevoorschijn te hoeven halen. Met dit horloge kun je ook je workouts zoals hardlopen, krachttraining en pilates nauwkeurig bijhouden. Het lcd-scherm van de Venu Sq is relatief donker, maar tegelijkertijd energiezuinig, waardoor de batterij langer meegaat. Let op: bij de aankoop van dit horloge wordt geen oplader meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan de oplader van je smartphone of bestel een losse oplader bij.

Pluspunten
  • Je kunt je portemonnee gerust thuislaten, omdat je (afhankelijk van welke bank je hebt) contactloos kunt betalen met je Garmin Pay-horloge. Het horloge laat hartslagzones zien tijdens het trainen, zodat je specifiek kunt trainen voor bijvoorbeeld uithoudingsvermogen of vetverbranding. Met gps en GLONASS bepaalt het horloge je locatie, snelheid en route met meer precisie dan vergelijkbare horloges.

Minpunten
  • Het beantwoorden van inkomende berichten via de smartwatch is niet mogelijk. Het horloge heeft geen ingebouwde muziekopslag, in tegenstelling tot de Garmin Venu Sq Music.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Venu Sq Goud/Wit

Om erachter te komen of de Garmin Venu Sq Goud/Wit ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Venu Sq Goud/Wit is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Venu Sq Goud/Wit koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals