Garmin Venu Sq Grijs Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Venu Sq Grijs. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Venu Sq Grijs.

Specificaties Garmin Venu Sq Grijs

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02427-10

Omschrijving van de Garmin Venu Sq Grijs

Met de Garmin Venu Sq Grijs ben jij op weg naar een gezonder en fitter leven. Deze vierkante Venu is de perfecte metgezel om je dagelijkse activiteiten bij te houden. Hij meet niet alleen je hartslag, maar ook je stressniveau, zodat je op tijd kunt ontspannen met ademhalingsoefeningen of mindfulness. En met de ingebouwde gps-ontvanger kun je je smartphone thuislaten tijdens het hardlopen, terwijl het horloge je route nauwkeurig bijhoudt. Wil je tijdens het hardlopen ook naar muziek luisteren? Neem dan gewoon je smartphone mee, want de Venu Sq heeft geen ingebouwde muziekspeler. Met de Garmin Pay-functie kun je zelfs betalen met je horloge. Daarnaast kun je de Venu Sq gebruiken om je workouts zoals hardlopen, krachttraining en pilates bij te houden. Het lcd-scherm van de Garmin Venu Sq is relatief donker, maar energiezuinig. Let wel op: een oplader wordt niet meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan gewoon de oplader van je smartphone of bestel een losse oplader bij. Met de Garmin Venu Sq Grijs heb je alles wat je nodig hebt om je gezondheidsdoelen te bereiken en je actieve levensstijl naar een hoger niveau te tillen.

Pluspunten
  • Laat je portemonnee maar thuis, aangezien je (afhankelijk van de bank waarbij je bent aangesloten) contactloos kunt betalen met je horloge via Garmin Pay. Het horloge geeft hartslagzones weer tijdens het trainen, waardoor je specifiek kunt trainen voor bijvoorbeeld uithoudingsvermogen of vetverbranding. Met gps en GLONASS bepaalt het horloge je locatie, snelheid en route nauwkeuriger dan vergelijkbare horloges.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om inkomende berichten te beantwoorden via de smartwatch. In tegenstelling tot de Garmin Venu Sq Music, heeft het horloge geen ingebouwde muziekopslag.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Venu Sq Grijs

Om erachter te komen of de Garmin Venu Sq Grijs ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Venu Sq Grijs is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Venu Sq Grijs koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals