Garmin Venu Sq Music Beige/Rosé Goud + Garmin Leren Bandje Crème Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Venu Sq Music Beige/Rosé Goud + Garmin Leren Bandje Crème. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Venu Sq Music Beige/Rosé Goud + Garmin Leren Bandje Crème.

Specificaties Garmin Venu Sq Music Beige/Rosé Goud + Garmin Leren Bandje Crème

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-12924-21

Omschrijving van de Garmin Venu Sq Music Beige/Rosé Goud + Garmin Leren Bandje Crème

Met de Garmin Venu Sq Music Beige/Rosé Goud + Garmin Leren Bandje Crème bundel voeg je een vleugje stijl toe aan je pols. Dit slimme horloge wordt geleverd met een prachtig leren bandje dat perfect past bij de horlogekast. De Venu Sq is een vierkant horloge waarmee je al je dagelijkse activiteiten en je gezondheid kunt bijhouden. Het meet je hartslag en stressniveau, waardoor je op tijd kunt ontspannen met behulp van ademhalingsoefeningen of mindfulness. Met de Sq Music hoef je je telefoon niet meer mee te nemen tijdens het hardlopen, want je kunt direct je favoriete afspeellijsten beluisteren. De ingebouwde gps-ontvanger volgt nauwkeurig je route, zodat je altijd de weg terug kunt vinden. Daarnaast kun je betalen met je horloge dankzij Garmin Pay. Het lcd-scherm van de Garmin Venu Sq Music is misschien wat donker, maar het is wel energiezuinig, zodat je langer van je horloge kunt genieten. Met de toevoeging van het Garmin Leren Bandje Crème krijgt het geheel een extra verfijnde uitstraling. Dit bandje is speciaal ontworpen voor de Garmin Venu Sq en zorgt voor een naadloze aansluiting op de horlogekast. Het crèmekleurige leer voelt zacht aan en zorgt voor een comfortabele draagervaring. Kortom, met de Garmin Venu Sq Music Beige/Rosé Goud + Garmin Leren Bandje Crème bundel haal je.

Pluspunten
  • Geef je Garmin Venu een stijlvolle uitstraling met de meegeleverde leren polsband. Geniet van je favoriete afspeellijsten door middel van de ingebouwde muziekspeler op je horloge. Laat je portemonnee gerust thuis, omdat je (afhankelijk van je bank) contactloos kunt betalen met je horloge via Garmin Pay.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om inkomende berichten te beantwoorden via de smartwatch.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Venu Sq Music Beige/Rosé Goud + Garmin Leren Bandje Crème

Om erachter te komen of de Garmin Venu Sq Music Beige/Rosé Goud + Garmin Leren Bandje Crème ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Venu Sq Music Beige/Rosé Goud + Garmin Leren Bandje Crème is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Venu Sq Music Beige/Rosé Goud + Garmin Leren Bandje Crème koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals