Garmin Venu Sq Paars Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Venu Sq Paars. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Venu Sq Paars.

Specificaties Garmin Venu Sq Paars

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02427-12

Omschrijving van de Garmin Venu Sq Paars

Met de Garmin Venu Sq Paars werk je actief aan je gezondheid en conditie. Deze stijlvolle vierkante smartwatch is een uitstekende metgezel om je dagelijkse activiteiten bij te houden. De Venu Sq houdt niet alleen je hartslag nauwkeurig bij, maar meet ook je stressniveau, zodat je op tijd kunt ontspannen met behulp van ademhalingsoefeningen of mindfulness. Dankzij de ingebouwde GPS-ontvanger hoef je je telefoon niet mee te nemen tijdens het hardlopen, omdat het horloge je route voor je registreert. Als je echter graag naar muziek luistert tijdens het hardlopen, kun je je smartphone wel meenemen, aangezien de Venu Sq geen zelfstandige muziekspeler heeft. Bovendien kun je gemakkelijk betalen met je horloge via Garmin Pay. Naast het bijhouden van je dagelijkse activiteiten, kun je de Venu Sq ook gebruiken om specifieke workouts zoals hardlopen, krachttraining en pilates te volgen en bij te houden. Het horloge is voorzien van een energiezuinig LCD-scherm, waardoor de batterij langer meegaat. Houd er rekening mee dat de oplader niet bij de aankoop is inbegrepen. Als je het horloge via het stopcontact wilt opladen, kun je de oplader van je smartphone gebruiken of apart een oplader bestellen. Met de Garmin Venu Sq Paars heb je een veelzijdige en betrouwbare metgezel om je gezondheidsdoelen te bereiken en je actieve levensstijl.

Pluspunten
  • Je kunt je portemonnee zonder problemen thuislaten, want je kunt (afhankelijk van de bank waarmee je verbonden bent) contactloos betalen met je horloge via Garmin Pay. Het horloge laat hartslagzones zien tijdens het trainen, zodat je specifiek kunt trainen voor bijvoorbeeld uithoudingsvermogen of vetverbranding. Met gps en GLONASS bepaalt het horloge je locatie, snelheid en route nauwkeuriger dan vergelijkbare horloges.

Minpunten
  • Het is onmogelijk om inkomende berichten te beantwoorden via de smartwatch. In tegenstelling tot de Garmin Venu Sq Music, heeft dit horloge geen ingebouwde muziekopslag.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Venu Sq Paars

Om erachter te komen of de Garmin Venu Sq Paars ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Venu Sq Paars is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Venu Sq Paars koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals