Garmin Venu Sq Paars + BlueBuilt Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Venu Sq Paars + BlueBuilt Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Venu Sq Paars + BlueBuilt Oplader.

Specificaties Garmin Venu Sq Paars + BlueBuilt Oplader

Merk

BlueBuilt

Fabrikantcode

BBTL18Z

Omschrijving van de Garmin Venu Sq Paars + BlueBuilt Oplader

Met de Garmin Venu Sq Paars + BlueBuilt Oplader hoef je je nooit zorgen te maken over een lege batterij. Dit horloge is niet alleen stijlvol, maar ook functioneel. Met de Venu Sq kun je werken aan je gezondheid en conditie. Het vierkante design van dit horloge maakt het een uitstekende keuze om je dagelijkse activiteiten bij te houden. Met deze Garmin Venu Sq kun je je hartslag en stressniveau meten, zodat je precies weet wanneer je even moet ontspannen. Dit kun je doen door gebruik te maken van ademhalingsoefeningen of mindfulness. Het horloge is voorzien van een ingebouwde gps-ontvanger, zodat je je smartphone thuis kunt laten tijdens het hardlopen. Het horloge houdt je route namelijk nauwkeurig bij. Wil je tijdens het hardlopen ook naar muziek luisteren? Geen probleem! Neem gewoon je smartphone mee, want de Venu Sq heeft geen eigen muziekspeler. Daarnaast kun je met dit horloge ook betalen via Garmin Pay. Dit maakt het gemakkelijk om snel en veilig af te rekenen, zonder dat je je portemonnee tevoorschijn hoeft te halen. De Venu Sq is perfect geschikt om verschillende workouts bij te houden, zoals hardlopen, krachttraining en pilates. Het lcd-scherm van dit horloge is misschien wat donker, maar het is wel energiezuinig. Kortom, de Garmin Venu Sq Paars + BlueBuilt Oplader is een must-have voor iedereen die zijn gezondheid en conditie serieus neem.

Pluspunten
  • Na het sporten laad je snel je Garmin smartwatch op met de bijgeleverde oplader. Je kunt met je horloge via Garmin Pay contactloos betalen, dus je kunt je portemonnee gerust thuis laten (afhankelijk van bij welke bank je zit). Dankzij gps en GLONASS bepaalt het horloge je locatie, snelheid en route nauwkeuriger dan andere vergelijkbare horloges.

Minpunten
  • Je kunt geen inkomende berichten beantwoorden via de smartwatch. Het horloge heeft geen ingebouwde muziekopslag, in tegenstelling tot de Garmin Venu Sq Music.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Venu Sq Paars + BlueBuilt Oplader

Om erachter te komen of de Garmin Venu Sq Paars + BlueBuilt Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Venu Sq Paars + BlueBuilt Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Venu Sq Paars + BlueBuilt Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals