Garmin Vivoactive 4S Goud/Roze 40mm Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Vivoactive 4S Goud/Roze 40mm. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Vivoactive 4S Goud/Roze 40mm.

Specificaties Garmin Vivoactive 4S Goud/Roze 40mm

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02172-32

Omschrijving van de Garmin Vivoactive 4S Goud/Roze 40mm

Houd je gezondheid in de gaten en verbeter deze met de Garmin Vivoactive 4S Goud/Roze 40mm. Deze smartwatch biedt niet alleen standaard functies, maar meet ook je fitnessleeftijd aan de hand van een VO2 max meting. Met meer dan 20 sportapps en workouts, waaronder cardio, kracht en yoga, maakt deze smartwatch sporten en een gezondere levensstijl gemakkelijker dan ooit tevoren. Bovendien kun je tijdens zware trainingen je hartslag, ademhalingen per minuut en zuurstofniveau in de gaten houden. Voor extra motivatie tijdens het sporten kun je naar muziek luisteren die je vooraf hebt gedownload via Spotify, Amazon Music of Deezer. Het is erg handig dat je nu je smartphone veilig thuis kunt laten. De batterij van de Garmin Vivoactive 4S gaat tot wel 8 dagen mee in smartwatchmodus en 6 uur met gps en muziek aan. Houd er rekening mee dat de oplader niet is inbegrepen. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan de oplader van je smartphone of bestel een losse lader bij. Dit horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 15 tot 17 centimeter. Met de Garmin Vivoactive 4S Goud/Roze 40mm haal je niet alleen een stijlvol horloge in huis, maar ook een handige tool om je gezondheid en sportprestaties naar een hoger niveau te tillen.

Pluspunten
  • Laat je portemonnee maar thuis, want je kunt (afhankelijk van de bank waar je bij zit) contactloos betalen met je horloge via Garmin Pay. Het laat hartslagzones zien tijdens het trainen, zodat je gericht kunt trainen voor bijvoorbeeld het verbeteren van je uithoudingsvermogen. Dankzij de ingebouwde muziekspeler luister je via je smartwatch naar je favoriete afspeellijsten.

Minpunten
  • Het LCD-scherm is donker en moeilijk te lezen in zonlicht. Garmin is niet compatibel met alle Huawei smartphones.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Vivoactive 4S Goud/Roze 40mm

Om erachter te komen of de Garmin Vivoactive 4S Goud/Roze 40mm ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Vivoactive 4S Goud/Roze 40mm is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Vivoactive 4S Goud/Roze 40mm koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals