1. blackfriday
 2. Garmin Vivoactive 4S Zilver/Grijs 40mm

Garmin Vivoactive 4S Zilver/Grijs 40mm Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Vivoactive 4S Zilver/Grijs 40mm. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Vivoactive 4S Zilver/Grijs 40mm.

Specificaties Garmin Vivoactive 4S Zilver/Grijs 40mm

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02172-02

Omschrijving van de Garmin Vivoactive 4S Zilver/Grijs 40mm

Houd je gezondheid in de gaten en verbeter deze met de Garmin Vivoactive 4S Zilver/Grijs 40mm. Dit horloge meet niet alleen standaard gegevens, maar bepaalt ook je fitnessleeftijd aan de hand van een VO2 max meting. Met meer dan 20 sportapps en geanimeerde workouts voor cardio, kracht en yoga, maakt dit horloge sporten en een gezonde levensstijl gemakkelijk. Je kunt je hartslag, ademhalingen per minuut en zuurstofniveau bekijken om te zien hoe je lichaam het doet tijdens een intensieve training. Om je tijdens het sporten gemotiveerd te houden, kun je naar muziek luisteren die je van tevoren hebt gedownload via Spotify, Amazon Music of Deezer. Dit is handig, want je kunt je smartphone veilig thuislaten. De batterij gaat tot wel 7 dagen mee in de smartwatchmodus en tot 5 uur met ingeschakelde gps en muziek. Let op: er wordt geen oplader meegeleverd. Als je het horloge via het stopcontact wilt opladen, kun je de oplader van je smartphone gebruiken of een aparte oplader bestellen. Dit horloge wordt aanbevolen voor een polsomtrek van 15 tot 17 centimeter. Nieuwe details: Dit horloge is niet alleen functioneel, maar heeft ook een stijlvol ontwerp in zilver en grijs. Het heeft een slank formaat van 40 mm, waardoor het comfortabel om je pols past. Bovendien is het horloge waterbestendig, zodat je het ook kunt dragen tijdens het zwemmen of d.

Pluspunten
 • Je kunt je portemonnee gerust thuis laten, omdat je (afhankelijk van je bank), contactloos kunt betalen met je horloge via Garmin Pay

  .

  Het horloge toont hartslagzones tijdens het trainen, zodat je doelgericht kunt trainen, bijvoorbeeld om je uithoudingsvermogen te verbeteren

  .

  Met de ingebouwde muziekspeler kun je naar je favoriete afspeellijsten luisteren via je horloge.

Minpunten
 • Het LCD-scherm is donker en moeilijk leesbaar in zonlicht. Garmin is niet compatibel met alle Huawei smartphones.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Vivoactive 4S Zilver/Grijs 40mm

Om erachter te komen of de Garmin Vivoactive 4S Zilver/Grijs 40mm ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Vivoactive 4S Zilver/Grijs 40mm is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Vivoactive 4S Zilver/Grijs 40mm koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals