Garmin Vivoactive 4S Zilver/Grijs 40mm + BlueBuilt Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Vivoactive 4S Zilver/Grijs 40mm + BlueBuilt Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Vivoactive 4S Zilver/Grijs 40mm + BlueBuilt Oplader.

Specificaties Garmin Vivoactive 4S Zilver/Grijs 40mm + BlueBuilt Oplader

Merk

BlueBuilt

Fabrikantcode

BBTL18Z

Omschrijving van de Garmin Vivoactive 4S Zilver/Grijs 40mm + BlueBuilt Oplader

Verbeter je gezondheid en waak erover met de Garmin Vivoactive 4S Zilver/Grijs 40mm + BlueBuilt Oplader. Dit horloge gaat verder dan alleen het verstrekken van basisgegevens, het meet ook je fitnessleeftijd aan de hand van een VO2 max meting. Het horloge maakt het gemakkelijk om te sporten en een gezondere levensstijl te leiden, met meer dan 20 sportapps en geanimeerde workouts voor cardio, krachttraining en yoga. Ontdek hoe je lichaam presteert tijdens intensieve trainingen door je hartslag, ademhalingen per minuut en zuurstofniveau te monitoren. Om je tijdens het sporten te motiveren, kun je luisteren naar muziek die je vooraf hebt gedownload via Spotify, Amazon Music of Deezer. Dit is erg handig, want je kunt nu je smartphone veilig thuislaten. De batterij gaat tot wel 8 dagen mee in smartwatchmodus en 6 uur met GPS en muziek aan. Dit horloge is ideaal voor mensen met een polsomtrek van 15 tot 17 centimeter. Met de Garmin Vivoactive 4S Zilver/Grijs 40mm + BlueBuilt Oplader heb je alles wat je nodig hebt om je gezondheid en fitness te verbeteren, en dat in een stijlvol en gebruiksvriendelijk horloge.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde oplader laad je snel weer je Garmin op na het sporten. Laat je portemonnee gerust thuis, want je betaalt (afhankelijk van welke bank je hebt) contactloos met je horloge via Garmin Pay. Dankzij de ingebouwde muziekspeler luister je naar je favoriete afspeellijsten via je horloge.

Minpunten
  • Het LCD-scherm is donker en moeilijk te lezen in zonlicht. Garmin is niet compatibel met alle Huawei smartphones.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Vivoactive 4S Zilver/Grijs 40mm + BlueBuilt Oplader

Om erachter te komen of de Garmin Vivoactive 4S Zilver/Grijs 40mm + BlueBuilt Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Vivoactive 4S Zilver/Grijs 40mm + BlueBuilt Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Vivoactive 4S Zilver/Grijs 40mm + BlueBuilt Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals