Garmin Vivofit Junior 3 Blauw Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Vivofit Junior 3 Blauw. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Vivofit Junior 3 Blauw.

Specificaties Garmin Vivofit Junior 3 Blauw

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02441-02

Omschrijving van de Garmin Vivofit Junior 3 Blauw

Met de Garmin Vivofit Junior 3 Blauw wordt bewegen voor je kind nog leuker. Als ouder kun je op je telefoon doelen en taken instellen voor je kind. Hierdoor kun je hem of haar herinneren aan bijvoorbeeld het behalen van het stappendoel of het maken van huiswerk. Je kind ontvangt meldingen van deze taken en doelen op het horloge. Wanneer je kind het stappendoel behaalt of de taak 'kamer opruimen' voltooit, worden er verschillende spellen ontgrendeld in de bijbehorende app. Naast het meten van het aantal stappen en de slaaptijd van je kind, is de tracker ook waterbestendig. Dit geldt zowel voor het siliconen horlogebandje als voor het horloge zelf. Hierdoor kan je kind de Vivofit Junior 3 gewoon omdoen tijdens het zwemmen of tijdens een spannend waterballonnengevecht. Met deze blauwe Vivofit Junior 3 kan je kind op een leuke en interactieve manier actief blijven en doelen behalen.

Pluspunten
  • De smartwatch registreert hoeveel stappen jouw kind zet. De activiteitstracker heeft een batterijduur van een jaar, dus je hoeft hem niet op te laden. De smartwatch is waterbestendig, dus jouw kind kan hem ook dragen tijdens het zwemmen.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om te bellen of berichten te ontvangen met de activiteitstracker. De activiteitstracker heeft geen GPS-sensor, waardoor je de locatie van je kind niet kunt zien.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Vivofit Junior 3 Blauw

Om erachter te komen of de Garmin Vivofit Junior 3 Blauw ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Vivofit Junior 3 Blauw is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Vivofit Junior 3 Blauw koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals