Garmin Vivofit Junior 3 Disney Groen Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Vivofit Junior 3 Disney Groen. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Vivofit Junior 3 Disney Groen.

Specificaties Garmin Vivofit Junior 3 Disney Groen

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02441-13

Omschrijving van de Garmin Vivofit Junior 3 Disney Groen

Laat je kind extra plezier beleven tijdens het bewegen met de Garmin Vivofit Junior 3 Disney Groen om zijn of haar pols. Deze speciale Disney variant heeft een uniek bandje met De Kleine Zeemeermin en wijzerplaten vol met Disney prinsessen. Als ouder kun je doelen en taken instellen op je telefoon voor je kind. Bijvoorbeeld herinneringen voor het behalen van het dagelijkse stappendoel of om het huiswerk af te maken. Je kind ontvangt meldingen van deze taken en doelen op het horloge. Heeft je kind het stappendoel bereikt of de taak 'kamer opruimen' voltooid? Dan worden er allerlei leuke spellen ontgrendeld in de bijbehorende app. De tracker meet niet alleen het aantal stappen, maar ook de slaaptijd van je kind. Het siliconen horlogebandje en het horloge zelf zijn waterbestendig, waardoor je kind zonder zorgen kan spelen en bewegen. Met de Garmin Vivofit Junior 3 Disney Groen wordt bewegen een avontuurlijke en plezierige ervaring voor je kind, terwijl jij als ouder de voortgang kunt volgen en motiveren.

Pluspunten
  • De smartwatch houdt bij hoeveel stappen jouw kind zet. De activiteitstracker heeft een batterijduur van een jaar, dus je hoeft hem niet op te laden. De smartwatch is waterbestendig, zodat jouw kind hem ook tijdens het zwemmen kan dragen.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om te bellen of berichten te ontvangen met de activity tracker. De activiteitstracker heeft geen GPS-sensor, dus je ziet niet de locatie van je kind.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Vivofit Junior 3 Disney Groen

Om erachter te komen of de Garmin Vivofit Junior 3 Disney Groen ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Vivofit Junior 3 Disney Groen is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Vivofit Junior 3 Disney Groen koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals