1. blackfriday
  2. Garmin Vivofit Junior 3 Disney Wit

Garmin Vivofit Junior 3 Disney Wit Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Vivofit Junior 3 Disney Wit. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Vivofit Junior 3 Disney Wit.

Specificaties Garmin Vivofit Junior 3 Disney Wit

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02441-12

Omschrijving van de Garmin Vivofit Junior 3 Disney Wit

Laat je kind plezier beleven aan bewegen met de Garmin Vivofit Junior 3 Disney Wit om zijn of haar pols. Dit speciale Disney-model wordt geleverd met een betoverend prinsessenbandje en wijzerplaten met de geliefde Disney prinsessen erop. Als ouder kun je op je telefoon doelen en taken instellen voor je kind. Zo kun je hem of haar bijvoorbeeld herinneren aan het behalen van stappendoelen of aan het maken van huiswerk. Je kind ontvangt meldingen van deze taken en doelen op het horloge. Wanneer je kind zijn of haar stappendoel behaalt of de taak 'kamer opruimen' voltooit, worden er allerlei leuke spellen ontgrendeld in de bijbehorende app. De tracker houdt het aantal stappen en de slaaptijd van je kind bij. Het siliconen horlogebandje is waterbestendig, net als het horloge zelf. Dit betekent dat je kind zonder zorgen kan spelen en bewegen, zelfs in het water. Met de Garmin Vivofit Junior 3 Disney Wit wordt bewegen een avontuurlijke en magische ervaring voor je kind. Laat hem of haar de prachtige wereld van Disney ontdekken terwijl hij of zij actief blijft en gezonde gewoonten ontwikkelt.

Pluspunten
  • Het horloge registreert hoeveel stappen jouw kind zet. De activiteitstracker heeft een batterijduur van een jaar, waardoor je hem niet hoeft op te laden. Het horloge is waterbestendig, dus jouw kind draagt het ook tijdens het zwemmen.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om met de activity tracker te telefoneren of berichten te ontvangen. De activiteitstracker bevat geen GPS-sensor, dus je kunt de locatie van je kind niet zien.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Vivofit Junior 3 Disney Wit

Om erachter te komen of de Garmin Vivofit Junior 3 Disney Wit ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Vivofit Junior 3 Disney Wit is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Vivofit Junior 3 Disney Wit koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals