Garmin Vivofit Junior 3 Groen Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Vivofit Junior 3 Groen. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Vivofit Junior 3 Groen.

Specificaties Garmin Vivofit Junior 3 Groen

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02441-00

Omschrijving van de Garmin Vivofit Junior 3 Groen

Bewegen wordt extra leuk voor je kind met de Garmin Vivofit Junior 3 Groen om zijn pols. Als ouder kun je doelen en taken instellen op je telefoon voor je kind. Hiermee herinner je hem of haar bijvoorbeeld aan het behalen van het stappendoel of aan het afmaken van huiswerk. Je kind ontvangt meldingen van deze taken en doelen op het horloge. Wanneer je kind het stappendoel bereikt of de taak 'kamer opruimen' voltooit, speelt hij of zij verschillende spellen vrij in de bijbehorende app. De tracker meet niet alleen het aantal stappen dat je kind zet, maar ook de slaaptijd. Het siliconen horlogebandje is waterbestendig, net als het horloge zelf. Hierdoor kan je kind de Vivofit Junior 3 gewoon omhouden tijdens het zwemmen of tijdens een spannend waterballonnengevecht. Het groene design voegt een vrolijke en speelse uitstraling toe aan het horloge, wat het nog aantrekkelijker maakt voor kinderen. Met de Garmin Vivofit Junior 3 Groen wordt bewegen niet alleen leuk, maar ook een avontuur dat je kind de hele dag door kan beleven.

Pluspunten
  • De smartwatch houdt bij hoeveel stappen jouw kind zet. De activiteitstracker heeft een batterijduur van een jaar, zodat opladen niet nodig is. De smartwatch is waterbestendig, dus jouw kind kan hem ook dragen tijdens het zwemmen.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om te bellen of berichten te ontvangen met de activiteitstracker. De activiteitstracker heeft geen GPS-sensor, dus je kunt de locatie van je kind niet zien.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Vivofit Junior 3 Groen

Om erachter te komen of de Garmin Vivofit Junior 3 Groen ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Vivofit Junior 3 Groen is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Vivofit Junior 3 Groen koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals