Garmin Vivofit Junior 3 Marvel Rood Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Vivofit Junior 3 Marvel Rood. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Vivofit Junior 3 Marvel Rood.

Specificaties Garmin Vivofit Junior 3 Marvel Rood

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02441-11

Omschrijving van de Garmin Vivofit Junior 3 Marvel Rood

Laat je kind extra plezier beleven aan bewegen met de Garmin Vivofit Junior 3 Marvel Rood om zijn of haar pols. Deze speciale Marvel-editie wordt geleverd met een Iron Man-bandje en wijzerplaten met Marvel-personages erop. Als ouder kun je doelen en taken instellen op je telefoon voor je kind. Denk hierbij aan het behalen van het dagelijkse stappendoel of het op tijd afronden van huiswerk. Je kind ontvangt meldingen van deze taken en doelen op het horloge. Heeft je kind het stappendoel behaald of de taak 'kamer opruimen' voltooid? Dan worden er allerlei leuke spellen ontgrendeld in de bijbehorende app. De tracker houdt het aantal stappen en de slaaptijd van je kind bij. Het horlogebandje is gemaakt van waterbestendig siliconenmateriaal, wat betekent dat je kind het horloge ook tijdens het zwemmen kan dragen. Met de Garmin Vivofit Junior 3 Marvel Rood moedig je je kind aan om actief te blijven en verantwoordelijkheid te nemen voor zijn of haar taken. Bovendien kunnen ze genieten van de spannende wereld van Marvel terwijl ze hun doelen bereiken.

Pluspunten
  • Het horloge registreert hoeveel stappen jouw kind zet. De activiteitstracker heeft een batterijlevensduur van een jaar, dus je hoeft hem niet op te laden. Het horloge is waterbestendig, dus jouw kind kan het ook dragen tijdens het zwemmen.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om met de activity tracker te bellen of berichten te ontvangen. De activity tracker heeft geen GPS-sensor, waardoor je de locatie van je kind niet kunt zien.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Vivofit Junior 3 Marvel Rood

Om erachter te komen of de Garmin Vivofit Junior 3 Marvel Rood ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Vivofit Junior 3 Marvel Rood is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Vivofit Junior 3 Marvel Rood koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals