Garmin Vivofit Junior 3 Marvel Zwart Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Vivofit Junior 3 Marvel Zwart. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Vivofit Junior 3 Marvel Zwart.

Specificaties Garmin Vivofit Junior 3 Marvel Zwart

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02441-10

Omschrijving van de Garmin Vivofit Junior 3 Marvel Zwart

Laat je kind extra plezier beleven aan bewegen met de Garmin Vivofit Junior 3 Marvel Zwart om de pols. Met het speciale Marvel Black Panther bandje en de Marvel personages op de wijzerplaten is dit horloge een echte eyecatcher. Als ouder kun je doelen en taken instellen op je telefoon voor je kind. Of het nu gaat om het behalen van het stappendoel of het afronden van huiswerk, je kind ontvangt meldingen van deze taken en doelen op het horloge. Wanneer je kind het stappendoel heeft behaald of de taak 'kamer opruimen' heeft voltooid, kunnen er allerlei leuke spellen worden vrijgespeeld in de bijbehorende app. De tracker meet niet alleen het aantal stappen, maar ook de slaaptijd van je kind. Het waterbestendige siliconen horlogebandje zorgt ervoor dat je kind het horloge altijd kan dragen, zelfs tijdens het zwemmen. Met een aanbevolen polsomtrek van 13 tot 17,5 centimeter past dit horloge perfect om de pols van je kind. Geef je kind de mogelijkheid om op een speelse manier gezond en actief te blijven met de Garmin Vivofit Junior 3 Marvel Zwart.

Pluspunten
  • Het horloge houdt bij hoeveel stappen je kind zet. De activity tracker heeft een batterijduur van een jaar, dus je hoeft hem niet op te laden. Het horloge is waterbestendig, dus je kind kan het ook dragen tijdens het zwemmen.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om met de activity tracker te telefoneren of berichten te ontvangen. De activiteitstracker heeft geen GPS-sensor, waardoor je de locatie van je kind niet kunt zien.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Vivofit Junior 3 Marvel Zwart

Om erachter te komen of de Garmin Vivofit Junior 3 Marvel Zwart ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Vivofit Junior 3 Marvel Zwart is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Vivofit Junior 3 Marvel Zwart koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals