Garmin Vivofit Junior 3 Oranje Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Vivofit Junior 3 Oranje. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Vivofit Junior 3 Oranje.

Specificaties Garmin Vivofit Junior 3 Oranje

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02441-04

Omschrijving van de Garmin Vivofit Junior 3 Oranje

Bewegen wordt nog leuker voor jouw kind met de Garmin Vivofit Junior 3 Oranje om zijn of haar pols. Als ouder kun je op je telefoon doelen en taken instellen voor je kind. Zo kun je hem of haar bijvoorbeeld herinneren aan het behalen van het stappendoel of het maken van huiswerk. Je kind ontvangt meldingen van deze taken en doelen op het horloge. Als je kind het stappendoel haalt of de taak 'kamer opruimen' voltooit, worden er allerlei leuke spellen ontgrendeld in de bijbehorende app. De tracker meet niet alleen het aantal stappen, maar houdt ook bij hoe lang je kind slaapt. Het siliconen horlogebandje is waterbestendig, net als het horloge zelf. Dit betekent dat je kind de Vivofit Junior 3 gewoon kan dragen tijdens het zwemmen of zelfs tijdens een spannend waterballonnengevecht. Het horloge is geschikt voor polsomtrekken van 13 tot 17,5 centimeter en heeft een opvallende oranje kleur. Met de Garmin Vivofit Junior 3 Oranje wordt bewegen niet alleen leuk, maar ook belonend voor jouw kind. Het helpt hen om actief te blijven en hun doelen te behalen, terwijl ze tegelijkertijd kunnen genieten van leuke spelletjes in de app. Bovendien zorgt het duurzame ontwerp ervoor dat het horloge bestand is tegen alle avonturen die jouw kind beleeft. Geef je kind het cadeau van beweging en plezier met de Garmin Vivofit Junior 3 Oranje.

Pluspunten
  • Het horloge registreert hoeveel stappen je kind zet. De activity tracker heeft een batterijduur van een jaar, zodat je hem niet hoeft op te laden. Het horloge is waterbestendig, dus je kind kan hem ook tijdens het zwemmen dragen.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om te bellen of berichten te ontvangen met de activiteitstracker. De activiteitstracker heeft geen GPS-sensor, waardoor je de locatie van je kind niet kunt zien.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Vivofit Junior 3 Oranje

Om erachter te komen of de Garmin Vivofit Junior 3 Oranje ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Vivofit Junior 3 Oranje is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Vivofit Junior 3 Oranje koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals