Garmin Vivofit Junior 3 Roze Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Vivofit Junior 3 Roze. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Vivofit Junior 3 Roze.

Specificaties Garmin Vivofit Junior 3 Roze

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02441-01

Omschrijving van de Garmin Vivofit Junior 3 Roze

Laat je kind op een leuke manier in beweging komen met de Garmin Vivofit Junior 3 Roze om de pols. Als ouder kun je doelen en taken instellen op je telefoon voor je kind. Op deze manier herinner je hem of haar bijvoorbeeld aan het behalen van het stappendoel of aan het maken van huiswerk. Je kind ontvangt meldingen van deze taken en doelen op het horloge. Heeft je kind het stappendoel behaald of de taak 'kamer opruimen' voltooid? Dan ontgrendelt je kind allerlei spannende spellen in de bijbehorende app. De tracker meet niet alleen het aantal stappen, maar ook de slaaptijd van je kind. Het siliconen horlogebandje en het horloge zelf zijn waterbestendig, waardoor je kind de Vivofit Junior 3 gewoon kan dragen tijdens het zwemmen of tijdens een waterballonnengevecht. Met het vrolijke roze design zal je kind met trots zijn of haar nieuwe horloge laten zien aan vriendjes en vriendinnetjes. De Garmin Vivofit Junior 3 Roze maakt bewegen niet alleen leuk, maar ook uitdagend en belonend voor je kind.

Pluspunten
  • De smartwatch houdt bij hoeveel stappen jouw kind zet. De activity tracker heeft een batterijduur van een jaar, waardoor opladen niet nodig is. De smartwatch is waterbestendig, dus jouw kind draagt hem ook tijdens het zwemmen.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om te bellen of berichten te ontvangen met de activity tracker. De activiteitstracker heeft geen GPS-sensor, dus je kunt de locatie van je kind niet zien.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Vivofit Junior 3 Roze

Om erachter te komen of de Garmin Vivofit Junior 3 Roze ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Vivofit Junior 3 Roze is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Vivofit Junior 3 Roze koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals