Garmin Vivofit Junior 3 Star Wars Grogu Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Vivofit Junior 3 Star Wars Grogu. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Vivofit Junior 3 Star Wars Grogu.

Specificaties Garmin Vivofit Junior 3 Star Wars Grogu

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02441-16

Omschrijving van de Garmin Vivofit Junior 3 Star Wars Grogu

Laat je kind extra plezier beleven aan bewegen met de Garmin Vivofit Junior 3 Star Wars Grogu om zijn of haar pols. Deze speciale Star Wars-editie wordt geleverd met een unieke Grogu-band en wijzerplaten met daarop Grogu en de Mandalorian. Wanneer je kind 60 minuten actief beweegt, ontgrendelt hij of zij Star Wars-spellen. Als ouder kun je doelen en taken instellen op je telefoon voor je kind. Zo kun je hem of haar bijvoorbeeld herinneren aan het behalen van de dagelijkse stapdoel of aan het maken van huiswerk. Je kind ontvangt meldingen van deze taken en doelen op het horloge. Heeft je kind het stapdoel behaald of de taak 'kamer opruimen' voltooid? Dan ontgrendelt hij of zij verschillende spellen in de bijbehorende app. De tracker meet niet alleen het aantal stappen dat je kind zet, maar ook de slaaptijd. Het waterbestendige siliconen horlogebandje is duurzaam en gaat lang mee. Dit horloge is geschikt voor een polsomtrek van 13 tot 17,5 centimeter. Met de Garmin Vivofit Junior 3 Star Wars Grogu kan je kind niet alleen genieten van het dragen van zijn of haar favoriete Star Wars-personages, maar ook actief en gezond blijven terwijl het plezier beleeft aan het voltooien van taken en het ontgrendelen van spannende spellen.

Pluspunten
  • Het horloge registreert hoeveel stappen jouw kind zet. De activiteitstracker heeft een batterijduur van een jaar, waardoor je hem niet hoeft op te laden. Het horloge is waterbestendig, dus jouw kind kan het ook dragen tijdens het zwemmen.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om te bellen of berichten te ontvangen met de activiteitstracker. De activiteitstracker heeft geen GPS-sensor, waardoor je de locatie van je kind niet kunt zien.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Vivofit Junior 3 Star Wars Grogu

Om erachter te komen of de Garmin Vivofit Junior 3 Star Wars Grogu ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Vivofit Junior 3 Star Wars Grogu is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Vivofit Junior 3 Star Wars Grogu koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals