Garmin Vivofit Junior 3 Star Wars Mandalorian Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Vivofit Junior 3 Star Wars Mandalorian. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Vivofit Junior 3 Star Wars Mandalorian.

Specificaties Garmin Vivofit Junior 3 Star Wars Mandalorian

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02441-15

Omschrijving van de Garmin Vivofit Junior 3 Star Wars Mandalorian

Laat je kind plezier hebben tijdens het bewegen met de Garmin Vivofit Junior 3 Star Wars Mandalorian om zijn pols. Deze speciale Star Wars variant is uitgerust met een unieke Mandalorian band en wijzerplaten met Grogu en de Mandalorian erop. Wanneer je kind 60 minuten actief beweegt, ontgrendelt hij of zij spannende Star Wars spellen. Als ouder kun je doelen en taken instellen op je telefoon, zodat je je kind kunt herinneren aan bijvoorbeeld zijn of haar stappendoel of huiswerk dat af moet. Deze meldingen verschijnen op het horloge van je kind. Als je kind zijn stappendoel behaalt of de taak 'kamer opruimen' heeft voltooid, worden er allerlei leuke spellen vrijgespeeld in de bijbehorende app. Deze tracker meet niet alleen het aantal stappen, maar ook de slaaptijd van je kind. Het siliconen horlogebandje is waterbestendig, net als het horloge zelf. Hierdoor kan je kind het horloge dragen tijdens sportactiviteiten en zelfs onder de douche. Het horloge is geschikt voor een polsomtrek van 13 tot 17,5 centimeter, waardoor het perfect is voor kinderen van verschillende leeftijden. Met de Garmin Vivofit Junior 3 Star Wars Mandalorian wordt bewegen een avontuurlijke en leuke ervaring voor je kind!

Pluspunten
  • Het horloge registreert het aantal stappen dat je kind zet. De activiteitentracker heeft een batterijduur van een jaar, dus je hoeft hem niet op te laden. Het horloge is waterbestendig, dus je kind kan het ook dragen tijdens het zwemmen.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om te bellen of berichten te ontvangen met de activity tracker. De activiteitstracker heeft geen GPS-sensor, waardoor je de locatie van je kind niet kunt zien.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Vivofit Junior 3 Star Wars Mandalorian

Om erachter te komen of de Garmin Vivofit Junior 3 Star Wars Mandalorian ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Vivofit Junior 3 Star Wars Mandalorian is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Vivofit Junior 3 Star Wars Mandalorian koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals