Garmin Vivofit Junior 3 Zwart Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Vivofit Junior 3 Zwart. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Vivofit Junior 3 Zwart.

Specificaties Garmin Vivofit Junior 3 Zwart

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02441-03

Omschrijving van de Garmin Vivofit Junior 3 Zwart

Met de Garmin Vivofit Junior 3 Zwart wordt bewegen voor je kind nog leuker. Als ouder kun je via je telefoon doelen en taken instellen voor je kind. Of het nou gaat om het behalen van een bepaald aantal stappen of het afronden van huiswerk, je kind ontvangt meldingen van deze taken en doelen op het horloge. En wanneer je kind het stappendoel behaalt of de taak 'kamer opruimen' voltooit, worden er verschillende leuke spellen ontgrendeld in de bijbehorende app. Deze tracker meet niet alleen het aantal stappen dat je kind zet, maar ook de slaaptijd. Het horlogebandje van flexibel siliconen is waterbestendig, net als het horloge zelf. Dit betekent dat je kind de Vivofit Junior 3 gewoon kan dragen tijdens het zwemmen of tijdens een spannend waterballonnengevecht. Daarnaast is dit horloge geschikt voor een polsomtrek tussen de 13 en 17,5 centimeter. Zo kan je kind comfortabel genieten van alle voordelen van dit horloge, terwijl het ook nog eens een stoere en modieuze toevoeging is aan de pols.

Pluspunten
  • Het horloge registreert hoeveel stappen jouw kind zet. De activiteitstracker heeft een batterijduur van een jaar, waardoor je die niet hoeft op te laden. Het horloge is waterbestendig, dus jouw kind draagt het ook tijdens het zwemmen.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om te bellen of berichten te ontvangen met de activity tracker. De activity tracker heeft geen GPS-sensor, zodat je de locatie van je kind niet kunt zien.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Vivofit Junior 3 Zwart

Om erachter te komen of de Garmin Vivofit Junior 3 Zwart ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Vivofit Junior 3 Zwart is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Vivofit Junior 3 Zwart koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals