1. blackfriday
  2. Garmin Vivomove 3 Sport - Zwart - 44 mm

Garmin Vivomove 3 Sport - Zwart - 44 mm Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Vivomove 3 Sport - Zwart - 44 mm. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Vivomove 3 Sport - Zwart - 44 mm.

Specificaties Garmin Vivomove 3 Sport - Zwart - 44 mm

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02239-01

Omschrijving van de Garmin Vivomove 3 Sport - Zwart - 44 mm

Met de Garmin Vivomove 3 Sport om je pols ben je altijd op de hoogte van alle belangrijke berichten en meldingen op je smartphone. Dit hybride horloge ziet er op het eerste gezicht niet uit als een slim apparaat, maar zodra je swipet verschijnt er een touchscreen waarmee je toegang krijgt tot allerlei handige functies. Op het scherm kun je onder andere je hartslag, stressniveau en energieniveau bekijken. Als je merkt dat je energieniveau laag is of dat je te gestrest bent, weet je dat het tijd is om even rustig aan te doen. Of je kunt er juist voor kiezen om een rondje te gaan joggen om je energie weer op peil te brengen. Daarnaast kun je ook de gps van je telefoon koppelen aan de Vivomove 3 Sport en zo je route, snelheid en afstand bijhouden tijdens het sporten. Helaas heeft dit specifieke model geen Garmin Pay, dus je kunt er niet contactloos mee betalen. Als je deze functie wel graag wilt hebben, raden we je aan om te kijken naar de uitgebreidere Vivomove Style, die ook nog eens een krasvrij kleurenscherm heeft. Let er wel op dat er geen adapter wordt meegeleverd bij dit horloge. Als je het horloge wilt opladen via het stopcontact, kun je een adapter apart bestellen. Met de Garmin Vivomove 3 Sport haal je niet alleen een stijlvol horloge in huis, maar ook een handig apparaat dat je helpt om je gezondheid en sportprestaties bij te houden.

Pluspunten
  • Schakel de gps van je smartphone in om je gelopen route vast te leggen. Met de ingebouwde hartslagsensor meet je je hartslag via je pols. Het horloge houdt bij hoeveel calorieën je verbrandt, zodat je je voeding hierop kunt afstemmen.

Minpunten
  • Met dit horloge kun je geen contactloze betalingen doen, zoals je wel kunt doen met de Garmin Vivomove Style. Dit horloge heeft geen ingebouwde mogelijkheid om muziek op te slaan, dus neem je telefoon mee tijdens het sporten. Garmin is niet compatibel met alle Huawei smartphones.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Vivomove 3 Sport - Zwart - 44 mm

Om erachter te komen of de Garmin Vivomove 3 Sport - Zwart - 44 mm ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Vivomove 3 Sport - Zwart - 44 mm is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Vivomove 3 Sport - Zwart - 44 mm koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals