Garmin Vivomove 3S Sport - Rosé Goud/Beige - 39 mm Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Vivomove 3S Sport - Rosé Goud/Beige - 39 mm. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Vivomove 3S Sport - Rosé Goud/Beige - 39 mm.

Specificaties Garmin Vivomove 3S Sport - Rosé Goud/Beige - 39 mm

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02238-02

Omschrijving van de Garmin Vivomove 3S Sport - Rosé Goud/Beige - 39 mm

Met de hybride Garmin Vivomove 3S Sport om je pols ben je snel op de hoogte van inkomende berichten en meldingen op je smartphone. Dit elegante horloge in de kleur rosé goud/beige heeft een diameter van 39 mm en ziet er op het eerste gezicht uit als een gewoon horloge. Maar schijn bedriegt! Met een simpele swipe wordt het geheim onthuld en verschijnt er een touchscreen. Hierop kun je je hartslag, stressniveau en energieniveau bekijken. Zo kun je in één oogopslag zien hoe je lichaam ervoor staat. Als je merkt dat je energieniveau laag is of dat je veel stress hebt, is het misschien tijd om even rustig aan te doen. Of waarom niet een ontspannend rondje joggen? Je kunt de Vivomove 3S Sport eenvoudig verbinden met de gps van je telefoon, zodat je je route, snelheid en afstand kunt bijhouden tijdens het sporten. Let op: de Vivomove 3S Sport heeft geen Garmin Pay, dus je kunt er niet contactloos mee betalen. Als dit een functie is die je graag wilt hebben, raden we je aan om te kijken naar de uitgebreidere Vivomove Style. Dit horloge heeft niet alleen Garmin Pay, maar ook een krasvrij kleurenscherm dat er prachtig uitziet. Houd er rekening mee dat er geen adapter wordt meegeleverd bij de Vivomove 3S Sport. Als je het horloge wilt opladen via het stopcontact, kun je een adapter apart bestellen. Zo kun je altijd genieten van de slimme functies en stijlvolle uitstraling.

Pluspunten
  • Schakel de gps van je smartphone in om je gelopen route te registreren. Met de geïntegreerde hartslagsensor kun je je hartslag meten via je pols. Het horloge berekent hoeveel calorieën je verbrandt, zodat je je voeding hierop kunt afstemmen.

Minpunten
  • Met dit horloge maak je geen contactloze betalingen, in tegenstelling tot de Garmin Vivomove Style. De horlogekast heeft een relatief kleine diameter van 39 mm. Garmin is niet compatibel met alle Huawei smartphones.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Vivomove 3S Sport - Rosé Goud/Beige - 39 mm

Om erachter te komen of de Garmin Vivomove 3S Sport - Rosé Goud/Beige - 39 mm ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Vivomove 3S Sport - Rosé Goud/Beige - 39 mm is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Vivomove 3S Sport - Rosé Goud/Beige - 39 mm koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals