Garmin Vivomove Sport Groen Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Vivomove Sport Groen. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Vivomove Sport Groen.

Specificaties Garmin Vivomove Sport Groen

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02566-03

Omschrijving van de Garmin Vivomove Sport Groen

Met de Garmin Vivomove Sport Groen heb je niet alleen een stijlvol horloge om je pols, maar ook een slimme assistent die je gezondheid in de gaten houdt. Het unieke aan dit horloge is dat het touchscreen verborgen is, waardoor het op het eerste gezicht lijkt op een gewoon horloge. Maar zodra je op het scherm tikt, krijg je direct toegang tot al je meldingen en berichten. De Vivomove Sport biedt een scala aan functies om je gezondheid te meten en bij te houden. Zo kun je bijvoorbeeld je slaap, stressniveau en menstruatiecyclus bijhouden, zodat je inzicht krijgt in je persoonlijke ritme en welzijn. Daarnaast beschikt dit horloge over een handige Body Battery functie, die je energieniveau meet en je laat weten of je genoeg energie hebt voor bepaalde taken, of dat het tijd is om even rustiger aan te doen. Met de ingebouwde gps van je smartphone kun je ook je route bijhouden tijdens het wandelen of hardlopen. En mocht er onverhoopt iets misgaan, dan zorgt de ongevallendetectie ervoor dat er automatisch een noodmelding wordt verstuurd naar een vooraf ingesteld contactpersoon. En het beste van alles is dat je je geen zorgen hoeft te maken over de batterijduur, want de Vivomove Sport gaat maar liefst tot wel 5 dagen mee zonder op te laden. Met de Garmin Vivomove Sport Groen heb je niet alleen een trendy horloge aan je pols, maar ook een betrouwbare metgezel die je helpt om gezond te blij.

Pluspunten
  • Dankzij de valdetectie stuurt het horloge een SOS-melding uit bij een ongebruikelijke beweging. Met de ingebouwde hartslagsensor meet je jouw hartslag via je pols. Het horloge houdt bij hoeveel calorieën je verbrandt, zodat je jouw voeding hierop kunt afstemmen.

Minpunten
  • Met deze horloge kun je niet contactloos betalen, zoals veel andere Garmin modellen wel kunnen. Niet alle Huawei smartphones zijn compatibel met Garmin.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Vivomove Sport Groen

Om erachter te komen of de Garmin Vivomove Sport Groen ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Vivomove Sport Groen is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Vivomove Sport Groen koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals