Garmin Vivomove Sport Wit Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Vivomove Sport Wit. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Vivomove Sport Wit.

Specificaties Garmin Vivomove Sport Wit

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02566-01

Omschrijving van de Garmin Vivomove Sport Wit

Met de Garmin Vivomove Sport Wit ben je altijd op de hoogte van je meldingen en kun je je gezondheid meten. Dit prachtige horloge ziet er op het eerste gezicht uit als een normaal horloge, maar het heeft een verborgen touchscreen. Met een simpele tik op het scherm kun je al je berichten bekijken. Maar dat is niet alles wat de Vivomove Sport te bieden heeft. Dit horloge houdt ook je slaap, stressniveau en menstruatiecyclus bij, zodat je altijd in controle bent over je lichaam. Daarnaast is de Vivomove Sport uitgerust met een innovatieve functie genaamd Body Battery. Deze functie houdt precies bij hoeveel energie je nog hebt voor verschillende activiteiten. Zo kun je altijd de juiste beslissingen nemen en weet je of je even rust moet nemen of juist een verkwikkende wandeling kunt maken. En met behulp van de gps van je smartphone kun je ook nog eens je route bijhouden tijdens het wandelen of hardlopen. Maar dat is nog niet alles! De Garmin Vivomove Sport Wit heeft ook een ongevallendetectie. Dit betekent dat de Garmin automatisch registreert wanneer je een ongebruikelijke beweging maakt. Mocht er iets gebeuren en je valt, dan wordt er direct een noodmelding verzonden naar een vooraf ingesteld contactpersoon. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je horloge opeens uitvalt, want de batterij gaat maar liefst tot wel 5 dagen mee. Met de Garmin Vivomove Sport Wit heb je niet alleen een stijlvol horloge, maar ook een betrouwbare metge.

Pluspunten
  • Dankzij valdetectie zendt het horloge een SOS-melding uit bij een ongewone beweging. Met de ingebouwde hartslagsensor meet je je hartslag via je pols. Het horloge houdt bij hoeveel calorieën je verbrandt, zodat je je voeding hierop kunt afstemmen.

Minpunten
  • Met dit horloge kun je geen contactloze betalingen doen, zoals bij veel andere Garmin-modellen wel mogelijk is. Garmin is niet compatibel met alle Huawei smartphones.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Vivomove Sport Wit

Om erachter te komen of de Garmin Vivomove Sport Wit ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Vivomove Sport Wit is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Vivomove Sport Wit koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals