Garmin Vivomove Sport Zwart Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Vivomove Sport Zwart. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Vivomove Sport Zwart.

Specificaties Garmin Vivomove Sport Zwart

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02566-00

Omschrijving van de Garmin Vivomove Sport Zwart

Met de Garmin Vivomove Sport Zwart heb je niet alleen een stijlvol horloge om je pols, maar ook een handige tool om je gezondheid en meldingen bij te houden. Het unieke aan dit horloge is dat het een verborgen touchscreen heeft, waardoor het op het eerste gezicht lijkt op een gewoon horloge. Maar wanneer je op het scherm tikt, kun je eenvoudig al je berichten bekijken. Met de Vivomove Sport kun je verschillende aspecten van je gezondheid in de gaten houden. Zo kun je bijvoorbeeld je slaappatroon, stressniveau en menstruatiecyclus bijhouden. Daarnaast beschikt dit horloge over een innovatieve functie genaamd Body Battery, waarmee je kunt zien hoeveel energie je nog hebt voor bepaalde taken. Op deze manier kun je gemakkelijk bepalen of je even rust moet nemen of juist actief kunt gaan wandelen. Een ander handig kenmerk van de Garmin Vivomove Sport Zwart is de GPS-functie, die je kunt gebruiken in combinatie met je smartphone. Hiermee kun je je route bijhouden tijdens het wandelen of joggen. Bovendien beschikt dit horloge over een ongevallendetectie, die automatisch een melding verstuurt naar een vooraf ingesteld contactpersoon als het horloge een ongebruikelijke beweging detecteert. En dankzij de lange batterijduur hoef je je geen zorgen te maken dat je horloge plotseling uitvalt, want het kan tot wel 5 dagen meegaan. Kortom, met de Garmin Vivomove Sport Zwart heb je niet alleen een st.

Pluspunten
  • Het horloge stuurt een SOS-melding uit bij een ongewone beweging dankzij valdetectie. Je meet je hartslag via je pols met behulp van de geïntegreerde hartslagsensor. Op basis van het aantal calorieën dat je verbrandt, stemt het horloge je voedselinname hierop af.

Minpunten
  • Met dit horloge kun je niet contactloos betalen, zoals wel mogelijk is bij veel andere Garmin modellen. Garmin is niet compatibel met alle Huawei smartphones.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Vivomove Sport Zwart

Om erachter te komen of de Garmin Vivomove Sport Zwart ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Vivomove Sport Zwart is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Vivomove Sport Zwart koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals