1. blackfriday
  2. Garmin Vivomove Style - Goud/Roze - 42 mm

Garmin Vivomove Style - Goud/Roze - 42 mm Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Vivomove Style - Goud/Roze - 42 mm. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Vivomove Style - Goud/Roze - 42 mm.

Specificaties Garmin Vivomove Style - Goud/Roze - 42 mm

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02240-02

Omschrijving van de Garmin Vivomove Style - Goud/Roze - 42 mm

Met de Garmin Vivomove Style in de kleur goud/roze van 42 mm krijg je een horloge met een klassieke uitstraling, maar met verborgen digitale en slimme functies. Dit horloge ziet er normaal uit, maar heeft stiekem een digitaal kleurenscherm en slimme functies zoals contactloos betalen. Daarnaast ontvang je meldingen van binnenkomende berichten op je smartphone, zodat je altijd op de hoogte blijft. Om toegang te krijgen tot alle slimme functies, hoef je alleen maar opzij te swipen en het touchscreen verschijnt. Hier kun je bijvoorbeeld je hartslag, stressniveau en energieniveau bekijken. Als het horloge aangeeft dat je moe of gestrest bent, kun je hier direct actie op ondernemen. Neem rust of ga een rondje joggen om jezelf weer op te laden. Als je kiest voor een rondje hardlopen, kun je de gps van je telefoon koppelen zodat het horloge je snelheid en route kan bijhouden. Houd er rekening mee dat er geen adapter wordt meegeleverd. Als je het horloge wilt opladen via het stopcontact, raden we aan om een adapter apart te bestellen. Zo kun je altijd zorgeloos genieten van de vele functies van de Garmin Vivomove Style.

Pluspunten
  • Je kunt je portemonnee gerust thuislaten, aangezien je (afhankelijk van je bank) contactloos kunt betalen met je Garmin Pay-horloge. Met de ingebouwde hartslagsensor meet je je hartslag via je pols. Verbind de GPS van je smartphone om je gelopen route te registreren.

Minpunten
  • Neem je telefoon mee tijdens het sporten, omdat het horloge geen ingebouwde muziekopslag heeft. Niet alle Huawei smartphones zijn compatibel met Garmin.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Vivomove Style - Goud/Roze - 42 mm

Om erachter te komen of de Garmin Vivomove Style - Goud/Roze - 42 mm ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Vivomove Style - Goud/Roze - 42 mm is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Vivomove Style - Goud/Roze - 42 mm koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals