Garmin Vivomove Style - Rosé Goud/Wit - 42 mm Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Vivomove Style - Rosé Goud/Wit - 42 mm. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Vivomove Style - Rosé Goud/Wit - 42 mm.

Specificaties Garmin Vivomove Style - Rosé Goud/Wit - 42 mm

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02240-00

Omschrijving van de Garmin Vivomove Style - Rosé Goud/Wit - 42 mm

Met de Garmin Vivomove Style in Rosé Goud/Wit haal je een horloge in huis dat er klassiek en elegant uitziet, maar stiekem voorzien is van een digitaal kleurenscherm en slimme functies. Dit prachtige horloge stelt je in staat om contactloos te betalen, zodat je altijd snel en gemakkelijk je aankopen kunt doen. Bovendien ontvang je ook meldingen van binnenkomende berichten op je smartphone, zodat je altijd op de hoogte blijft, zelfs als je je telefoon niet bij de hand hebt. Het slimme touchscreen van de Garmin Vivomove Style is verborgen onder het traditionele design van het horloge en kun je tevoorschijn halen door simpelweg opzij te swipen. Hiermee krijg je direct toegang tot allerlei handige functies, zoals het monitoren van je hartslag, stressniveau en energieniveau. Wanneer het horloge aangeeft dat je moe of gestrest bent, kun je hier direct naar handelen. Neem een welverdiende rustpauze of ga een verkwikkend rondje joggen om je hoofd leeg te maken. En als je ervoor kiest om te gaan hardlopen, kun je eenvoudig de gps van je telefoon koppelen, zodat het horloge je snelheid en route nauwkeurig kan bijhouden. Let op: bij de Garmin Vivomove Style wordt geen adapter meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Bestel dan een adapter bij, zodat je altijd verzekerd bent van een volledig opgeladen horloge. Met de Garmin Vivomove Style in Rosé G.

Pluspunten
  • Laat je portemonnee maar rustig thuis, want je kunt (afhankelijk van bij welke bank je zit) contactloos betalen met je horloge via Garmin Pay. Met de ingebouwde hartslagsensor meet je je hartslag via je pols. Koppel de gps van je smartphone om je gelopen route te registreren.

Minpunten
  • Neem je telefoon mee tijdens het sporten, omdat het horloge geen ingebouwde muziekopslag heeft. Garmin is niet compatibel met alle Huawei smartphones.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Vivomove Style - Rosé Goud/Wit - 42 mm

Om erachter te komen of de Garmin Vivomove Style - Rosé Goud/Wit - 42 mm ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Vivomove Style - Rosé Goud/Wit - 42 mm is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Vivomove Style - Rosé Goud/Wit - 42 mm koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals