Garmin Vivomove Style - Zilver/Groen - 42 mm Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Vivomove Style - Zilver/Groen - 42 mm. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Vivomove Style - Zilver/Groen - 42 mm.

Specificaties Garmin Vivomove Style - Zilver/Groen - 42 mm

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02240-01

Omschrijving van de Garmin Vivomove Style - Zilver/Groen - 42 mm

Met de hybride Garmin Vivomove Style zul je nooit vermoeden dat er een geavanceerd digitaal kleurenscherm en slimme functies verborgen zijn. Dit horloge ziet er namelijk uit als een klassiek model, maar biedt je de mogelijkheid om contactloos te betalen. Daarnaast ontvang je meldingen van binnenkomende berichten op je smartphone, zodat je altijd op de hoogte blijft. Om toegang te krijgen tot alle slimme functies hoef je alleen maar opzij te swipen en het touchscreen verschijnt. Hier kun je bijvoorbeeld je hartslag, stressniveau en energieniveau bekijken. Als het horloge aangeeft dat je moe of gestrest bent, is het tijd om actie te ondernemen. Neem wat rust of ga een rondje joggen. Als je ervoor kiest om te gaan hardlopen, kun je de gps van je telefoon koppelen, zodat het horloge je snelheid en route kan bijhouden. Houd er rekening mee dat er geen adapter wordt meegeleverd. Als je het horloge via het stopcontact wilt opladen, raden we je aan om een adapter bij te bestellen.

Pluspunten
  • Je kunt je portemonnee gerust thuislaten, want afhankelijk van bij welke bank je zit, kun je contactloos betalen via Garmin Pay met je horloge. Met de ingebouwde hartslagsensor kun je je hartslag meten via je pols. Verbind de gps van je smartphone om je gelopen route te registreren.

Minpunten
  • Neem je telefoon mee tijdens het sporten, omdat het horloge geen ingebouwde muziekopslag heeft. Garmin is niet compatibel met alle Huawei smartphones.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Vivomove Style - Zilver/Groen - 42 mm

Om erachter te komen of de Garmin Vivomove Style - Zilver/Groen - 42 mm ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Vivomove Style - Zilver/Groen - 42 mm is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Vivomove Style - Zilver/Groen - 42 mm koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals