Garmin Vivomove Trend Goud/Grijs Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Vivomove Trend Goud/Grijs. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Vivomove Trend Goud/Grijs.

Specificaties Garmin Vivomove Trend Goud/Grijs

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02665-02

Omschrijving van de Garmin Vivomove Trend Goud/Grijs

Blijf op de hoogte van al je berichten en houd je gezondheid in de gaten met de Garmin Vivomove Trend Goud/Grijs. Dit unieke hybride horloge combineert de klassieke uitstraling van fysieke wijzers met moderne smartfuncties op het scherm. Hierdoor valt het niet meteen op dat je een smartwatch draagt. Met deze Vivomove Trend smartwatch kun je al je activiteiten bijhouden, inclusief het meten van je stappen, hartslag, slaap en VO2 max. Bovendien kun je ook je menstruatiecyclus en stressniveau volgen. Daarnaast is dit horloge perfect voor het meten van je sportprestaties. In de Garmin Connect app op je smartphone kun je al je resultaten bekijken, zoals je snelheid, afstand en hartslagzones. Dankzij Garmin Pay kun je bovendien contactloos betalen met dit horloge. Let wel op dat er geen ingebouwde muziekopslag is, dus je zult je smartphone nodig hebben om naar muziek te luisteren via het horloge. De batterij gaat tot wel 6 dagen mee, en in sportmodus zelfs 5 dagen. Houd er rekening mee dat er geen oplader wordt meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan de oplader van je smartphone of bestel een losse oplader bij. Dit horloge is geschikt voor polsomtrekken van 15 tot 17 centimeter, en wordt sterk aanbevolen voor mensen binnen deze maatrange.

Pluspunten
  • Laat gerust je portemonnee thuis, omdat je contactloos kunt betalen met je horloge via Garmin Pay, afhankelijk van bij welke bank je bent aangesloten. Door de ingebouwde hartslagsensor meet je je hartslag via je pols. Je ontvangt meldingen en berichten van je smartphone op het horloge.

Minpunten
  • Garmin is niet compatibel met alle Huawei smartphones. Het horloge heeft geen ingebouwde muziekopslag, dus neem je smartphone mee tijdens het sporten. Garmin is niet compatible met alle Huawei smartphones. Het horloge heeft geen ingebouwde muziekopslag, dus neem je smartphone mee tijdens het sporten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Vivomove Trend Goud/Grijs

Om erachter te komen of de Garmin Vivomove Trend Goud/Grijs ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Vivomove Trend Goud/Grijs is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Vivomove Trend Goud/Grijs koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals