Garmin Vivomove Trend Roségoud/Wit Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Vivomove Trend Roségoud/Wit. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Vivomove Trend Roségoud/Wit.

Specificaties Garmin Vivomove Trend Roségoud/Wit

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02665-01

Omschrijving van de Garmin Vivomove Trend Roségoud/Wit

Blijf op de hoogte van al je berichten en zorg voor je gezondheid met de Garmin Vivomove Trend in de prachtige kleuren roségoud en wit. Dit hybride horloge combineert de klassieke uitstraling van fysieke wijzers met moderne smartfuncties op het scherm. Hierdoor ziet niemand meteen dat je een smartwatch draagt. Met de Vivomove Trend smartwatch kun je eenvoudig je stappen, hartslag, slaap en VO2 max meten. Daarnaast kun je ook je menstruatiecyclus en stressniveau volgen. Het horloge is zelfs in staat om je sporttrainingen te meten. Met behulp van de Garmin Connect app op je smartphone kun je al je resultaten gemakkelijk bekijken, zoals je snelheid, afstand en hartslagzones. Bovendien kun je met Garmin Pay contactloos betalen met dit horloge. Het horloge heeft geen ingebouwde muziekopslag, dus je hebt je smartphone nodig om muziek te kunnen luisteren via het horloge. De batterij gaat tot wel 6 dagen mee, maar in de sportmodus gaat hij ongeveer 5 dagen mee. Let op: er wordt geen oplader meegeleverd, dus als je het horloge via het stopcontact wilt opladen, kun je de oplader van je smartphone gebruiken of een losse oplader bestellen. Dit horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 15 tot 17 centimeter, dus zorg ervoor dat je pols binnen deze maat valt voor de perfecte pasvorm.

Pluspunten
  • Laat gerust je portemonnee thuis, want je kunt (afhankelijk van de bank waar je bij zit) contactloos betalen met je horloge via Garmin Pay. Met de ingebouwde hartslagsensor meet je je hartslag via je pols. Je ontvangt meldingen en berichten van je smartphone op het horloge.

Minpunten
  • Garmin is niet compatibel met alle Huawei smartphones. Het horloge heeft geen ingebouwde muziekopslag, dus neem je smartphone mee tijdens het sporten. Garmin werkt niet met alle Huawei smartphones. Het horloge heeft geen ingebouwde opslag voor muziek, dus neem je telefoon mee tijdens het sporten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Vivomove Trend Roségoud/Wit

Om erachter te komen of de Garmin Vivomove Trend Roségoud/Wit ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Vivomove Trend Roségoud/Wit is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Vivomove Trend Roségoud/Wit koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals