Garmin Vivomove Trend Zilver/Grijs Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Vivomove Trend Zilver/Grijs. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Vivomove Trend Zilver/Grijs.

Specificaties Garmin Vivomove Trend Zilver/Grijs

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02665-03

Omschrijving van de Garmin Vivomove Trend Zilver/Grijs

Blijf op de hoogte van al je belangrijke berichten en zorg voor je gezondheid met de Garmin Vivomove Trend Zilver/Grijs. Dit unieke hybride horloge combineert de elegantie van fysieke wijzers met de slimme functies van een smartwatch. Het discrete ontwerp zorgt ervoor dat je niet meteen ziet dat het een smartwatch is. Met de Vivomove Trend smartwatch kun je je stappen, hartslag, slaap en VO2 max meten. Daarnaast houdt het horloge ook je menstruatiecyclus en stressniveau bij. Het is zelfs mogelijk om je sporttrainingen te volgen met dit horloge. In de handige Garmin Connect app op je smartphone kun je al je resultaten bekijken, zoals je snelheid, afstand en hartslagzones. Met Garmin Pay kun je bovendien contactloos betalen met dit horloge. Het enige wat je nodig hebt om muziek te luisteren via het horloge is je smartphone, aangezien het horloge geen ingebouwde muziekopslag heeft. De batterij gaat tot wel 6 dagen mee en in de sportmodus zelfs 5 dagen. Let op: er wordt geen oplader meegeleverd, dus als je het horloge via het stopcontact wilt opladen, kun je de oplader van je smartphone gebruiken of een losse oplader bestellen. Dit horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 15 tot 17 centimeter, dus zorg ervoor dat je dit meet voordat je bestelt.

Pluspunten
  • Je kunt gerust je portemonnee thuislaten, want afhankelijk van je bank kun je contactloos betalen met je horloge via Garmin Pay. Met de ingebouwde hartslagsensor meet je je hartslag via je pols. Op het horloge ontvang je meldingen en berichten van je smartphone.

Minpunten
  • Garmin is niet compatibel met alle Huawei smartphones. Het horloge heeft geen ingebouwde muziekopslag, dus neem je smartphone mee tijdens het sporten. Garmin is niet compatibel met alle Huawei smartphones. Tijdens het sporten dien je je smartphone mee te nemen, aangezien het horloge geen ingebouwde muziekopslag heeft.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Vivomove Trend Zilver/Grijs

Om erachter te komen of de Garmin Vivomove Trend Zilver/Grijs ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Vivomove Trend Zilver/Grijs is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Vivomove Trend Zilver/Grijs koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals