1. blackfriday
  2. Garmin Vivomove Trend Zwart

Garmin Vivomove Trend Zwart Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Vivomove Trend Zwart. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Vivomove Trend Zwart.

Specificaties Garmin Vivomove Trend Zwart

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02665-00

Omschrijving van de Garmin Vivomove Trend Zwart

Blijf op de hoogte van al je berichten en zorg voor je gezondheid met de Garmin Vivomove Trend Zwart. Dit unieke hybride horloge combineert de elegantie van fysieke wijzers met de slimme functies van een moderne smartwatch. Het discrete ontwerp zorgt ervoor dat je niet meteen ziet dat het een smartwatch is. Met de Vivomove Trend kun je je stappen, hartslag, slaap en VO2 max meten. Daarnaast kun je ook je menstruatiecyclus en stressniveau volgen. Maar dat is nog niet alles, dit horloge houdt ook je sporttrainingen bij. Via de Garmin Connect app op je smartphone kun je al je resultaten bekijken, zoals je snelheid, afstand en hartslagzones. Met de Garmin Pay functie kun je bovendien contactloos betalen met je horloge. Het is echter belangrijk op te merken dat dit horloge geen ingebouwde muziekopslag heeft. Om muziek te kunnen luisteren via het horloge, heb je dus je smartphone nodig. De batterij van de Vivomove Trend gaat tot wel 6 dagen mee, in sportmodus zelfs 5 dagen. Let op: bij aankoop van dit horloge wordt geen oplader meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan de oplader van je smartphone of bestel een losse oplader bij. Dit horloge is geschikt voor een polsomtrek van 15 tot 17 centimeter, en wordt daarom aanbevolen voor mensen met een dergelijke polsomtrek.

Pluspunten
  • Je krijgt meldingen en berichten van je telefoon op je horloge. Met de ingebouwde hartslagsensor meet je je hartslag via je pols. Laat je portemonnee gerust thuis, want je kunt (afhankelijk van welke bank je hebt) contactloos betalen met je horloge via Garmin Pay.

Minpunten
  • Garmin is niet compatibel met alle Huawei-smartphones. Dus, neem je smartphone mee tijdens het sporten, omdat het horloge geen ingebouwde muziekopslag heeft.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Vivomove Trend Zwart

Om erachter te komen of de Garmin Vivomove Trend Zwart ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Vivomove Trend Zwart is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Vivomove Trend Zwart koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals