Garmin Vivosmart 4 Zwart L Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Vivosmart 4 Zwart L. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Vivosmart 4 Zwart L.

Specificaties Garmin Vivosmart 4 Zwart L

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-01995-03

Omschrijving van de Garmin Vivosmart 4 Zwart L

De Garmin Vivosmart 4 is niet zomaar een activity tracker, het is een statement van stijl en functionaliteit. Met zijn slanke zwarte bandje en metalen accent straalt deze tracker elegantie uit. Maar deze tracker is niet alleen mooi om naar te kijken, hij zit ook boordevol handige functies. Naast het meten van je hartslag, heeft de Vivosmart 4 ook een stress- en energiemeter. Deze slimme functie analyseert je lichaam en adviseert je wanneer het tijd is om te gaan sporten of juist even rust te nemen. Zo haal je het maximale uit je workouts en voorkom je overbelasting. Maar dat is nog niet alles, want de Vivosmart 4 houdt ook al je dagelijkse activiteiten bij. Van het aantal stappen dat je zet tot de afstand die je aflegt en de calorieën die je verbrandt, deze tracker laat niets aan het toeval over. Bovendien ontvang je ook notificaties van je smartphone, zodat je altijd op de hoogte bent van belangrijke berichten en oproepen. En het beste van alles? Met een batterijduur van ongeveer 7 dagen hoef je je geen zorgen te maken over constant opladen. Deze tracker gaat net zo lang mee als jij, zonder dat je hem aan de lader hoeft te leggen. Let op: een adapter wordt niet meegeleverd, dus als je de Vivosmart 4 wilt opladen via het stopcontact, vergeet dan niet om er een apart bij te bestellen.

Pluspunten
  • Met de ingebouwde 24/7 hartslagsensor meet je de hele dag door je hartslag via je pols. De activiteiten tracker is waterbestendig, zodat je hem ook tijdens het zwemmen kan dragen.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om via de smartwatch te telefoneren. Garmin is niet compatibel met alle Huawei smartphones.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Vivosmart 4 Zwart L

Om erachter te komen of de Garmin Vivosmart 4 Zwart L ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Vivosmart 4 Zwart L is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Vivosmart 4 Zwart L koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals