Garmin Vivosmart 4 Zwart S/M Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Vivosmart 4 Zwart S/M. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Vivosmart 4 Zwart S/M.

Specificaties Garmin Vivosmart 4 Zwart S/M

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-01995-00

Omschrijving van de Garmin Vivosmart 4 Zwart S/M

De Garmin Vivosmart 4 is een revolutionaire activity tracker met een verfijnd ontwerp. Het slanke polsbandje, gecombineerd met het subtiele metalen accent, geeft deze tracker een elegante uitstraling. Naast de ingebouwde hartslagsensor, beschikt de Vivosmart 4 ook over een stress- en energiemeter. Dit betekent dat de tracker je niet alleen adviseert over de beste momenten om te sporten, maar ook wanneer je even wat rust moet nemen om je energieniveau in balans te houden. De Vivosmart 4 meet al je dagelijkse activiteiten nauwkeurig, van het aantal stappen dat je zet tot de afstanden die je aflegt en zelfs de trappen die je beklimt. Bovendien ontvang je handige notificaties van je smartphone, zodat je nooit een belangrijk bericht of oproep mist. En het beste van alles is dat je de Vivosmart 4 ongeveer 7 dagen lang kunt dragen zonder op te laden. Dit betekent dat je altijd op de hoogte blijft van je prestaties, zelfs tijdens drukke dagen. Let op: bij de aankoop van de Garmin Vivosmart 4 wordt geen adapter meegeleverd. Als je het horloge wilt opladen via het stopcontact, raden we je aan om een adapter apart bij te bestellen. Zo kun je altijd genieten van de volledige functionaliteit van deze fantastische activity tracker. Kies voor de Garmin Vivosmart 4 en ontdek een nieuwe dimensie van gezondheid en welzijn.

Pluspunten
  • Met de ingebouwde 24/7 hartslagsensor meet je de hele dag door je hartslag via je pols. De activiteitstracker is waterbestendig, zodat je hem ook tijdens het zwemmen kunt dragen.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om te bellen via de smartwatch. Garmin is niet compatibel met alle Huawei smartphones.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Vivosmart 4 Zwart S/M

Om erachter te komen of de Garmin Vivosmart 4 Zwart S/M ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Vivosmart 4 Zwart S/M is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Vivosmart 4 Zwart S/M koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals