Garmin Vivosmart 5 Groen S/M Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Vivosmart 5 Groen S/M. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Vivosmart 5 Groen S/M.

Specificaties Garmin Vivosmart 5 Groen S/M

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02645-12

Omschrijving van de Garmin Vivosmart 5 Groen S/M

Houd je gezondheid nauwlettend in de gaten met de Garmin Vivosmart 5 Groen S/M. Deze activity tracker houdt gedurende de hele dag je activiteiten bij en monitort 's nachts je slaappatroon. Na een verkwikkende nachtrust krijg je in de Garmin Connect app ook nog eens advies om je slaapkwaliteit te verbeteren. Bovendien meet deze slimme tracker je stappen, hartslag, Body Battery, ademhaling, calorieverbruik en stressniveau. Merk je dat je te gestrest bent? Geen zorgen, met dit horloge kun je ademhalingsoefeningen doen om tot rust te komen. De Vivosmart 5 is uitgerust met verschillende ingebouwde sportprofielen, waaronder hardlopen, yoga, baantjes zwemmen en cardio-oefeningen. Tijdens buitenactiviteiten is er de handige incidentenmelder. Mocht je onverhoopt ten val komen, dan stuurt deze functie automatisch je locatie en een bericht naar je vooraf ingestelde noodcontacten. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over de batterijduur, want de Garmin Vivosmart 5 gaat maar liefst 7 dagen mee voordat je hem weer moet opladen. Kortom, deze activity tracker is je ultieme metgezel voor een gezonde en actieve levensstijl!

Pluspunten
  • Je bent snel op de hoogte van berichten en binnenkomende oproepen, omdat je meldingen ontvangt op je smartphone. Het horloge geeft hartslagzones weer in de app, dus je controleert achteraf of je training het gewenste effect heeft gehad. Verkrijg inzicht in je stressniveau en neem actie om het te verlagen met ademhalingsoefeningen.

Minpunten
  • Met dit horloge kun je niet contactloos betalen, zoals bij andere Garmin-horloges wel mogelijk is. Dit horloge heeft geen ingebouwde GPS-ontvanger, dus je moet je telefoon meenemen om je route te registreren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Vivosmart 5 Groen S/M

Om erachter te komen of de Garmin Vivosmart 5 Groen S/M ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Vivosmart 5 Groen S/M is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Vivosmart 5 Groen S/M koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals